perjantai 8. huhtikuuta 2016

Arashin uudet tyykit

Pitkästä aikaa! Olen ollut monta viikkoa kipeänä eikä sairaslomalle näy loppua. Joten yritän käyttää aikani hyödyksi ja laittaa blogiin kaiken sen, mihin ei aika tai motivaatio ole talven aikana riittänyt.
Unohdetaan kronologinen eteneminen toviksi ja keskitytään uusimpiin asioihin. Olen polvipotilaana joten kuvien otto on pahuksen hankalaa. Siksi vain muutama kuva tällä kertaa.

 

Arashille on lupailtu uusia vaatteita jo ööööö.... kauan. Nyt myyntiin tuli Taeyang Aman vaatesetti ja iskin heti silmäni bootseihin ja nahkahousuihin.

 Ei muukaan sisältö ole hassumpaa. Tuo nahkatakki on upea vaikka alkuun vierastin hiukan tuota raadeltua helmaa. Miehinen korsetti herätti alkuun hilpeyttä mutta kun Arashi on Arashi niin korsetti näytti olevan mieluisa.
Muutama mystinen pitsiasia vaatii kyllä referenssikuvien tutkimista. Toinen lienee kaulaan, mutta tuo suurempi on yhä arvoitus.


Mahtavat saappaat! Taeyangeille on vaikea löytää kivoja kenkiä jotka eivät olisi liian naisellisia. Nämä ovat hiukan isotkin ja mietin jo niiden käyttöä muillakin nukeilla.

En tahtonut löytää mitään kivaa taustaa ottaa kuvia. Puujalan lailla käyttäytyvä polveni ei yhtään helpottanut asiaa.  Minun täytyy varmaan järjestää sisälle kuvauspaikka niin, että voin ottaa kuvat istualtani.

Hiukan harmaampi kuva. Kuvailin kahden sadekuuron välissä ja valo tuli ja meni miten sattui. Minun pitää todellakin keksiä joku kiva paikka ottaa tästä hienosta asusta parempia kuvia!

Arvatkaas muuten mitä tänne kotiutui? Lucy Maria Misoralla ei vielä ole nimeä eikä päällepantavaa, mutta tästä se hiljalleen lähtee. Pelottaa käyttää mitään vaatteita ennenkuin sukkapuvut saapuvat, ettei virheetön valkoinen hipiä ota värjäytymiä.


7 kommenttia:

 1. Arashi näyttää oikein komialta! Buutsit ne tekee miehen! ;3 Ja onnea uudesta asukkaasta.
  Toivottavasti paranet pian ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Tekisi mieli vain tuijotella uutukaista ja hiplata sen jalkapohjia. Arashista täytyy saada lisää kuvia noissa vaatteissa. Niissä on upeita yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 3. Voi mikä ihana uusi neito! Hänestä lisää kuvia vaikka ihan nakuna. Sääli kun ei ole vielä juhannus, tyttö näyttää siltä että hän olisi voinut nousta koivujen ympäröimästä lammesta. :D

  VastaaPoista
 4. Nakukuvia on tulossa. Lisäksi muutama yritys vaatettaa.
  Oih, niitä koivuja ja juhannuskelejä odotellessa....

  VastaaPoista
 5. Kiva nähdä Arashista kuvia taas! Tuo asusetti on kyllä hieno ja pukee Arashia paljon paremmin kuin Taeyang Amaa. Nappi valinta!

  Oi, onnittelut DollfieDreamista! <3 Kaunis neitonen sinne kotiutui, olen iloinen puolestasi kun sait toteutettu DD haaveesi. :) Kauniin väriset silmät kiinnittivät erityisesti huomioni Lucyssä.

  Höh että terveysongelmat edelleen jatkuu. Tsemppiä ja toivottavasti olo kohentuisi mitä pikimmin!

  VastaaPoista
 6. Heh, Arashi näyttää upealta puki ylleen sitten mitä hyvänsä ;) Mutta nuo ovat kyllä upeat vaatteet. Olen tyytyväinen että hankin ne! Arashista tuli hiukan miehekkäämpikin.

  Lucy on kyllä mahtava! Minun piti kustomoida sitä, mutta tällä hetkellä stocklook viehättää kovasti ja mietin hennonko?

  VastaaPoista