sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Dollfie Dream Lucy Maria Misora osa 2 (vaatetettuna)

 Kun pääsin irti uuden Dollfie Dreamini alastoman kehon ihastelusta, piti löytää jotakin vaatetta. Vinyylikeho värjäytyy nopeasti kuin ajatus, eikä minulla vielä ole kehoa suojaavia sukkapukuja, joten vaaleilla vaatteilla mennään. Ja kuten kaikki tietävät niitä ei meidän taloudessa juuri ole...

Ostin tämän seiloriasun Hartsilasten foorumilta talvella itse asiassa ihan toista nukkea varten. Ihastuin noihin pitsikorviin ihan täysillä ja loppumekkokin on viehättävä. En tosin tiedä mille nukelle tuo alunperin on mitoitettu, mutta luulen että jollekin lapsikroppaisemmalle SD.lle? Mekko on todella väljä ja vyötärötön. Sen on tietysti tarkoitus olla lapsekas ja söötti, mutta samalla se on kaikessa volyymissään hukkaa viimeisetkin vartalon kaaret.

Mutta nätti se on. Ja täynnä yksityiskohtia. Tässä tuo kyljellä roikkuva koristekello.

Tunnustan. Puku oli täällä 2 kuukautta ennen nuken tuloa enkä saanut silitettyä sitä. Noloa. Mutta puolustaudun sillä etten ole uskaltanut käyttää silitysrautaani sen jälkeen kun löysin Nadjan kanniskelemasta sitä.

Uusi tyttö sai muuten nimenkin. Hän on nyt Yuki. Halusin lyhyen ja talvisen nimen joten se oli aika simppeli valinta. Tämän nuken hankinta oli sellainen koko talven projekti.

Iippa! Mene nyt pois edestä!

Yukin kasvot eivät livenä ole ensinkään niin onnettomat kuin monissa promokuvissa. Ilmeettömäksi naamaksi siinä on hämmästyttävän paljon ilmeitä. Eteenkin näitä tyytymättömiä.

"Hmph. Alkaisiko se keskenään identtisten kuvien räpsiminen pikkuhiljaa riittämään?"


Loppuun yksi vähän seesteisempi. Miksi minulle aina päätyy näitä herkästi nokkiinsa ottavia nukkeja? Seuraavaksi tahdon sellaisen joka hymyilee kuin haljennut nauris.

4 kommenttia:

 1. Vau, onpas ihana asu! Ja ihana tyytymätön Yuki! ^^

  VastaaPoista
 2. Mikä lie syynä, mutta minä näen Yukilla osassa kuvia myös pienen hymyn, ei vain tyytymätöntä ilmettä. :) Aivan ihana asusettikin, minusta käy hyvin Yukille, samoin kuin tuo viileänsävyinen vaaleanpunainen peruukki kuulaaseen ihoon.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä sopii hyvin tämä asu Yukille. Liekkö tehty alunperin jollekin isommalle SD:lle (Volks?) jos on paljon väljyyttä? Kivoja yksityiskohtia, tuo kellojutuke ja nuo korvat on niin söpöt. Hauskaa että koira tuli haistelemaan uutta kaveria. :D

  VastaaPoista
 4. Minä luulen että tuo on Volksin asuja niille lapsivartaloisille SD-nukeille. Sopisi tyylillisesti Volksille vaikka en minä mitään tuotemerkkiä saumoista löytänyt. Ajattelin kokeilla sitä seuraavaksi Nonolle jolla on raamikkaampi kroppa kuin Yukilla. Jos se ei sen päällä pyörisi yhtä väljänä?

  Koira on kyllä kuvissa aina jos sitä ei varta vasten hätistele pois. Mokoma seniili häirikkö.

  VastaaPoista