lauantai 9. huhtikuuta 2016

Dollfie Dream Lucy Maria Misora osa 1 (nakuilua)


Siis. Pitkän odottelun jälkeen talossa on viimeinkin Dollfie Dream. Malliltaan Lucy Maria Misora. Varoitus niille joita alaston vinyyli saattaa järkyttää. (Onko sellaisia?)

Lucy Maria Misora oli yksi ensimmäisistä limited Dollfieista joihin ihastuin. Myöhemmin hieman viilenin sen suuttomaan ja alakuloiseen ilmeeseen, mutta myönnettävä on että jos katson Flicriin keräämiäni suosikkikuvia Dollfie Dreameista, ehkä 2/3 on nimenomaan Lucy Maria Misoran kuvia. Siinä on jotakin sisäänpäinkääntynyttä joka on vetoavaa.

Dollfie Dreamin kaunis selkä <3
LMM.n hinta oli kohtuullinen vielä silloin kun aloin miettiä DD.n hankkimista. Sitten sen hinta pompsahti ja jätin koko haaveen mahdottomana. Olen todella iloinen että monen käänteen kautta tämä kauppa kuitenkin toteutui. LMM on nimittäin näin sitä pari päivää katseltuani aika moni-ilmeinen nukke.
 Siinä on lisäksi muutamia minua miellyttäviä asioita kuten pieni povi ja valkoinen ihonväri. Kasvotkin ovat ilmeikkäämmät kuin arvelin. Sillä on pienet silmäpussitkin <3
LMM on haaremi visual novel To Heart 2. n bonushahmo enkä tunne sitä hahmona lainkaan. Mutta eipä tuo häiritse. Paljon on tarkoitus vaihtaa alkuperäisestä.

Posettaminen on vielä haaste. Nahkea vinyyli pitää asennot ihan toisin kuin vastaavan kokoinen hartsi, mutta nivellytykseen pitää tottua. Muovinen luuranko tuntuu niin hauraalta ja pelkäsin kuollakseni ensi kertaa kättä irti kiskoessani että rikon kaiken.

Tuo vartalo on kaunis. Siinä on sekä naisellisia muotoja että linjakkuutta. Arveluni siitä että useimmat jo talossa olevat SD-kokoiset vaatteet olisivat myös Dollfie Dreamin kokoa ei ehkä pidäkään paikkaansa. Vaikka omat SD-tyttöni ovat aika vankkatekoisia, tällä voi silti olla suuremmat reidet. Mutta vastaavasti kapeampi vyötärö ja pienemmät hartiat. Tai siltä ainakin tuntuu. Pitää sovitella.

Iippa mene pois kuvasta!

Mitä tykkäisit vihreästä peruukista? Olen viime aikoina ihkutellut Dollfie Dream Ranka Leetä jolla on ruohonvihreä tukka.
LMM: Voi hyvä tavaton mitä tähän nyt sanoisi....

Olet ehkä oikeassa. Riitelee ikävästi noiden violettien silmien kanssa. Mutta ehkä vaihdetaankin ne?

Huomenna lisää kuvia ja vaatteet yllä tällä kertaa.

4 kommenttia:

 1. Minusta vihreä peruukki ja violetit simmut menee oikein hyvin yhteen! <3 Vähän kontrastia. :)

  Hän on kyllä kaunis neitokainen, mukavaa vaihtelua kaikkien hymyilevien tyttösten keskellä. Tuo luonnetta Lucylle!

  DDillä on tosiaan aika erikoinen kroppa, nimenomaan tuon minimaalisen vyötärön takia... Mutta olen joitakin SD-nukkien vaatteita saanut menemään Yumekalle ihan hyvin, eihän se haittaa vaikka keskivartalon kohdalta paidat eivät ihan pintaa nuolisikaan. :)

  VastaaPoista
 2. Joo väljyys ei haittaa, mutta meillä jäivät jo yhdet sukkahousut jumiin reisien kohdalle. Pitää yritää etsiä vähän vähemän istuvia asuja. Tänään kokeilin yhtä asua joka oli sitten mallia äitiysmekko eikä sekään ollut pukevin mahdollinen. Sen minä vaan sanon että kalliiksi tulee jos kolme käytännössä saman skaalan tyttöä ei voi jakaa mitään vaatteitaan B)

  VastaaPoista
 3. Minäkin kyllä tykkään vihreästä tukasta ja violeteistä silmistä yhdessä, sopii tosi hyvin!

  Paljon onnea tästä tytöstä, odotan näkeväni lisäkuvia, DD:t on nukkeina olleet minulle aika tuntemattomia vaikka kasvoiltaan kovin kauniita. :D Onnea vaan vaatteiden kanssa, huomaan vyötärön kapeuden varmasti aiheuttavan hieman miettimistä mutta esim paitojen päälle voisi harkita jotain vyötä tai jotain. :D Tykkään tuosta hartian linjasta, niin kaunis. :)

  VastaaPoista
 4. Dollfie Dramin vartalo on luotu puhtaasti estetiikka mielessä ja se näkyy. Niin sulavalinjaisia ja kauniita yksityiskohtia ettei tiedä mistä aloittaa. Kuten juuri nuo selän ja lapaluiden muodot ja silkkiset jalkapohjat. Hieno vartalo lienee syynä siihen miksi moni tykkää kuvata näitä sangen vähissä vaatteissa ;)
  Hartsisiin verrattuna tykkään siitä miten helppoa kevyiden raajojen on pitää asentonsa, vaikka liikeratoja ei sen enempää olekaan. Itse asiassa eteenkin jalka-akselilla on aika rajallisetkin liikemahdollisuudet.

  VastaaPoista