lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen hanhitaistelu

Olen viime aikoina ostanut tyhjiä Kinder-pupuja joissa ei ole yllätystä mutta joissa on enemmän suklaata. Kiirastorstaina oli kuitenkin Puuilossa Kung Fu Panda-teemaisia Kindermunia. Niinpä hevosten rehusäkkien ja koiranruuan kaveriksi lähti yksi munakin.

Toivoin saavani Po.n, mutta sainkin hänen kasvatusisänsä. Sen nuudelibaaria pyörittävän hanhen.

Nuudelihanhi seisoo tuollaisella keikkuvalla alustalla ja kannattelee kahta kuperaa tarjotinta. Mukana tuli kuusi kartonkista ruoka-annosta jotka pitää saada pysymään hanhen kuljetettavana.

Voi herran tähden miten vaikea! Kikkailin mokoman hanhen kanssa koko torstain ja lannistuin.

Mutta nälkä jäi. Alkoi ihan tosissaan tehdä mieli nuudeleita ja jotakin nyyttejä kun katseli turhautuneena näiden annosten lipsumista otteesta. Katsokaa nyt miten hyvän näköisiä!

Eilisen hanhi sai olla rauhassa, mutta tänään päätin ratkaista haasteen. Helpotin tehtävää ja otin pois keikkumisen laittamalla alle pehmeän alustan. Nyt alkoi lautasten pinoaminen sujumaan ja itseluottamukseni kasvoi.

Sitten siirto alkuperäiselle taisteluareenalle. Kas kummaa, harjoittelu oli tuottanut tulosta. Hanhi kantoi kuin kantoikin kiltisti kaikki kuusi lautastaan. Ja ei, keikkupiste EI ole näppäimien rakosessa vaan hanhi keinuu kyllä ihan vapaasti vaikka kuvasta muuta voisi päätellä.

Haaste selätetty. Olisin halunnut ostaa toisenkin Kung Fu Panda-munan, mutta lähikaupasta oli kaikki pääsiäisherkut siivottu jo pois. Höh. Ei edes tavallisia Kindereitä löytynyt.

Mutta jotakin vielä mukavampaa löytyi! Edellisestä Yotsubasta taitaakin olla parahultaisesti vuosi. Tiesin että uusi julkaistaan tänä keväänä, mutta julkaisuaikaa en tiennyt. Oli siis iloinen yllätys! Harvemmin nykyään kaupassa käydessä iloisiin mangayllätyksiin törmää, mutta tällaisten hetkien vuoksi sen lehtihyllyn ratsaa aina tarkasti.

Tämä oli vielä iloisempi yllätys. Tiesin että kaikki olemassa olevat Aron Morsiamet oli jo julkaistu suomeksi, joten en osannut ollenkaan odottaa uutta kirjaa. Mutta kesäkuun puolivälissä sellainen on luvassa<3
Kunpa julkaisuaikataulu pitäisi kutinsa eikä se viivästyisi. Minulla on tapana olla jo aamupäivästä suosikkisarjojeni julkaisupäivänä kärkkymässä lehtihyllyllä. Ensi viikolla pitäisi julkaisuun tulla Valkoisen Noidan kolmas osa mikäili en muista päivämäärää väärin.

6 kommenttia:

 1. Omistan kanssa tuon hanhi-isän! :D En ole vieläkään suoriutunut haasteesta... Niin vaikeaa! >___<; Mulla meni heti hermot, kun lautaset vaan tippu kerta toisensa jälkeen. Kolme lautasta on mun ennätys :'DD

  VastaaPoista
 2. Tuo on varmaan jotakin kung futa tuokin... Että turhautumisen ja kovan harjoittelun kautta mestariksi. Monellakohan lapsella riittävät hermot?

  VastaaPoista
 3. Haha, mainiota että joistain suklaamunista paljastuu aidosti haastaviakin pulmapähkinöitä!

  Hanhen nuudeliantimet tosiaan näyttävät herkullisilta, alkoi tehdä nuudeleita mieli täälläkin puolella ruutua. :P

  VastaaPoista
 4. Ehkä munissa voisi olla enemmänkin myös tätä haastavampaa sisältöä? Tuo oli häijyin pitkiin aikoihin. Mietin onko muissakin sarjan hahmoissa joku ketku tehtävä?

  VastaaPoista
 5. Haluaisin kokeilla tuota tasapainottelua! Vieläköhän noita munia saa kaupasta? :O
  Minä ostin isomman Po'n isä -figuurin Burger Kingistä ihan vain siksi, että sen päälaella on kulhontapainen, johon saa laitettua jotain pientä sälää. Lintujen ystävälle kiva maskotti kirjoituspöydälle. :D

  VastaaPoista
 6. Kai niitä luulisi saavan? Ainakin marketeista. Minäkin ajattelin vielä kokeilla onneani sillä sarjan muutkin figuurit näyttävät hauskoilta ja mietin, onko niissäkin tehtäviä?

  VastaaPoista