torstai 17. maaliskuuta 2016

Liebster Awards haaste osa 2

Nyt on pakko kysyä neuvoa: onko muilla ollut ongelmia bloggerin tekstien kanssa? Omani pienentää väkisin kaiken tekstin pikkuriikkiseksi enkä tahdo nähdä lukea kirjoittamaani. Suurennan sen joka kerta ennalleen, mutta ongelma vain on ja pysyy eikä korjaannu. Raivostuttavaa. Minulla on haukan näkö joten teksti jota en näe näin läheltä lukea on TODELLA pientä.
No, tärkeintä kai on että toistaiseksi julkaistussa blogipostauksessa teksti on normaalin kokoista. Mutta ei motivoi käyttämään blogia kun lopputuloksena on järkyttävä päänsärky. Lisäksi linkitykset käyttäytyvät omavaltaisesti ja niiden saaminen toimimaan on kinkkistä. Enkä nyt puhu omin päin käyttöön hyppäävistä alleviivauksista, vaihtuvista fonteista tai tekstinväreistä.En käsitä mikä bloggeriani oikein vaivaa?

No siitä viis. Paljon on taas kertynyt jemmaan julkaisua odottavaa materiaalia. Nyt on vuosikokoussesonki ollut kuumimmillaan, mutta se päättyy tämän illan Kennelpiirin vuosikokoukseen ja kennelpolitikointi saa jäädä hetkeksi vähemmälle.

Sain Tiinyanilta Pureneemo Diaries-blogista vastahaasteen Liebster Awards-haasteeseen. Koska haasteet ovat aina niin kivoja tehdä ja lukea niin se siis aloittakoon rästipostauksien kirimisen.


Kaikki tietävät jo miten homma toimii:Säännöthän olivat seuraavanlaiset:

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi.

2. Laita palkinto (kuva) blogiisi.

3. Vastaa palkinnon antajan esittämiin 11 kysymykseen.

4. Nimeä 5-11 blogia joilla on alle 200 lukijaa.

5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat vastaavat.

6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen.


Koska haaste on jo paljon kiertänyt, en enää nimeltä haasta ketään bloggaajaa, mutta teen kyllä uudet kysymykset loppuun jos joku ne tahtoo ottaa haasteena vastaan.

Sitten kysymyksiin: 
 
 . Ostatko koskaan suklaayllätysmunia? Jos ostat, niin mitä?
Ostanpa hyvinkin. Tosin viime aikoina suklaa on ajanut yllätysten ohitse ja olen ostellut enmmän munia joissa ei ole lelua sisällä mutta enemmän suklaata. Liian moni yllätysmuna on suklaan suhteen vähän yhdentekevää, mutta tuo kuvassa oleva Hello Kitty-muna yllätti iloisesti. Puolet valkoista, puolet maitosuklaata eikä kumpikaan ollut pahvisen makuista!

2. Onko sinulla jo suunnitelmia kesäksi?

Raskas huokaus. Kesäksi ei muuta olekaan kuin suunnitelmia. Maanviljelijän kesä on kiireinen ja siihen kuuluu paljon hikeä, raivaussahoja ja traktoreita. Elikot lihovat toimettomina ja katselevat kun minä raadan.

3. Mihin nukkeen olet viimeksi ihastunut? 
 Nukkeystävä osti Japanista Dollfie Dream Lucy Maria Misoran ja ilmoitin ostavani sen häneltä mikäili hän siitä aikoo luopua. Saadaanpa nähdä...

 4. Mikä oli lempilelusi lapsena? Ponit olivat suosikkejani silloin ja nyt.

5. Jos nyt muuttuisit itse nukeksi, millainen nukke sinä haluaisit olla?
(kokoluokka, onko fantasiaosia, mikä skin color jne...)


 
 Tahtoisin olla nätti nukke. Oikein nukkemainen ja suloinen. Laitettu kampaus ja kirkkaat silmät. Fantasiaosista ei niin väliksi. Kuva on tietääkseni Volksin promokuvia.

 6. Viimeisin elokuva, minkä olet katsonut ja piditkö siitä?

Vaikea kysymys. Katson nykyään niin vähän mitään. Olisiko ollut Itse Ilkimyksen kakkososa joka tuli telkkarista? En tykännyt erityisemmin. Komedia oli tylsää ja suomidubbaus nyt masentaa aina. Kakkososien kirous.

7. Mikä on pahin nukkemokasi?

En ole pahemmin mokaillut nukkejen kanssa. Ainakaan vielä. Mutta muutamia tapaturmia on meillä käynyt, pahimpana Mion ja pilaantuneen lakan katastrofi viime keväänä.
Myönnettävä kuitenkin on että muutamaa käyttämättä jätettyä tilaisuutta ajattelen nukkemokana. Joissakin tilanteissa epäröinti on virhe.

8. Mitä löytyy sänkysi alta?

Siellä on mörkö! Sen nimi on Ekku ja se tappaa talossa ja puutarhassa.

9. Kuunteletko juuri tällä hetkellä musiikkia? Mitä?

En kuuntele. Pelkään että koneeni kaatuu jos se joutuu tekemään yhtä aikaa montaa asiaa. Pitäisi saada musiikkia puhelimeen.

10. Mitä ajattelit tehdä huomenna?

Pestä ponin. Meillä on talutusponikeikka Jyväskylän satamassa ylihuomenna ja talvikarvaisen turjakkeen pitäisi olla siellä puhdas ja sievä.

11. Oletko koskaan käynyt virpomassa? Miten meni noin niinku omasta mielestä? :3

En ole tainnut ikinä käydä. Ei ollut lapsuudessani meidän kulmilla tapana. En kylläkään vanno etten olisi joskus jotakin mummoa virponut, mutta niin helpon yleisön kanssa suoritus kuin suoritus lienee aina menestys :) 

Sitten uudet kysymykset:

1. Miten aiot viettää pääsiäistä?

2. Minkä olet suunnitellut seuraavaksi nukke/figuurihankinnaksesi?

3. Viimeisin jo tehty harrastuksiin liittyvä hankinta?

4. Millaisessa kelissä viihdyt parhaiten?

5. Kuinka suhtaudut kevääseen? Oletko niitä joita se virkistää vai niitä jotka masentuvat?

6. Onko kynsissäsi väriä?

7. Entäs hiuksissasi?

8. Miten tahtoisit asiantilan olevan molemmissa tapauksissa?

9. Onko sinulla kesäsuunnitelmia nukkeilua koskien? Aiotko ehkä matkustella?

10. Kerro jostakin nukkesuunnitelmasta joka syystä tai toisesta ei toteutunutkaan.

11. Kerro mitä tahtoisit lukea muiden blogeista?

En tosiaan nyt nimeä ketään sen erityisemmin, sillä haaste on jo kiertänyt ja joku voi olla näihin kyllästynyt. Mutta olisi tosi mukavaa jos sen joku vielä tahtoisi tehdä sillä vastauksia on aina kivaa lukea. Laittakaa minulle viestiä niin tiedän käydä lukemassa vastauksenne!

6 kommenttia:

 1. Mullakin blogger usein tahtoo sekoilla: en saa kuvien välejä kohdilleen, fonttia ei saa vaihdettua ja muuta kivaa...

  Kiva, kun jaksoit vastailla kysymyksiin ^^
  Haha, naurahdin tuolle sängynalaiselle mörölle! XD Ihana Ekku ♥

  VastaaPoista
 2. Ekku the pölypallo. Kukaan ei usko kuvaa katsoen mutta tuon nöyhtäpallon alla on tosi virtaviivainen koira. Jonkun pitäisi ottaa sakset käteen ja trimmata se siistimmäksi.

  VastaaPoista
 3. Minullakin on usein noiden kuvien välien ja asettumisten kanssa pulmia, mutta en ole sinun blogissasi mihinkään ongelmiin vielä törmännyt. Ja tällä kertaa ainakin on fontti tosi suuri, minun silmääni melkein liiankin iso, pienempi/normaalisti käyttämäsi on helppolukuisempaa!

  VastaaPoista
 4. Tämä postaus oli testi. Kun aiemmin teksti oli niin pientä etten nähnyt sitä työpöydällä, oli blogi normaali. Kun suurensin fontin työtilassa normaaliksi, tuli se blogissa sitten jättisuurella. Ärsyttävää.

  VastaaPoista
 5. Vastasin antamiisi kysymyksiin, vastaukset näkee blogistani : )

  VastaaPoista
 6. Olipas hauskaa lukea tästäkin Liebsteristä, mukava lukea vastauksiasi. JOskus se kyllä toimii kun sanoo kaverille että voi ostaa jonkin nuken jos hän siitä jossain vaiheessa tahtoo luopua. Minulle on onnekkaasti täsmämyyty aika hirveän monta nukkea sillä meiningillä. ;)

  Hauska mörkö sulla sängyn alla. :D Voi olla että vielä vastailen kysymyksiisi, rakastan kaikkia kysymysjutukkeita! :D

  VastaaPoista