tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 8. ja 9. Luukku

Rakkautta kaikille blogin lukijoille! Kuten huomaatte, meitä on täällä yksi enemmän.
Eilen ei ollut pääsyä tietokoneen ääreen, mutta ostoksille ennätin. Lämmityspellettiostoksilla Jyskän Varastomyymälä-nimisessä halpahallissa on ennenkin tullut vastaan löytöjä. Joku saattaa muistaa figuurivitriinini ja nahkapintaisen nukenvaatearkun, jotka ovat saaneet oman esittelynsä silloin joskus aikoinaan.
Nyt satuin paikalle hetkellä, jolloin kaikki, aivan kaikki Brazit oli alennettu hintaan 9.90€. Siis myös miltei 40 euroa normaalisti maksavat Brazillazit, joita olen kiinnostuneena katsellut jo vuosikaudet. Tilaisuus oli aivan liian hyvä hukattavaksi. Ei niitä montaa enää jäljellä ollut, mutta sain kuin sainkin suosikkini, särkyneitä sydämiä magiallaan parantavan JadeJ´Adoren.

 Olen julkaisusta asti ihaillut Brazillazien räväkkyyttä. Vahvoja värejä, tatuointeja, akryyliset silmät erikoispupilleilla ja mitä kaikkea. Olisin rakastanut tällaista nukkea lapsena. Ylipäätään laadukkaasti suunniteltujen Brazien perheessä nämä noitamimmit vaikuttavat kaikkein pisimpään mietityiltä.

Ylipäätään olen aina harmitellut, että olin jo aikuinen kun Brazit julkaistiin. Niissä on paljon enemmän särmää kuin muissa muotinukeissa ja voi jestas miten niiden asennetta, härskejä vaatteita ja tyyliteltyä ulkomuotoa on vuosien saatossa paheksuttu! Ilman mitään vaikutusta. Brazeilla on yhä kaiken paljastavat teinityrkky-vaatteet, liikaa meikkiä ja älyttömät piirteet. Aivan mahtavaa!


Katsokaa tuota taustapahvin muotokuvaa! Mikä sääli ettei itse nukkea ole viety noin pitkälle. Harmaaihoisena ja ruipeloisempana se tosin voisi muistuttaa liikaa seuraajiaan Monster Highejä.
Kuva on kaunis mutta niin creepy. Tuo puvun koriste mikä näyttää reijältä tyhjään, sydämettömään rintakehään josta kylkiluiden kaaret ja selkäranka paistavat esteettä läpi... Brrrr....

Jaden taika on auttaa ihmisiä löytämään tosirakkautensa ja hän osaa myös auttaa parantamaan särkyneet sydämet. Näppärää.

Koko noitajengi. Alkuperäinen suosikkini oli eläinten kanssa kommunikoimaan kykenevä ja käärmeensilmäinen Sashabella, mutta sitä ei nyt ollut tarjolla. Jouduin valitsemaan Jaden ja Cloettan välillä. Cloetta on käsittääkseni muodonmuuttaja.
Nukkepakkauksessa tuli muuten hillittömän hauska, melko siedettävällä suomella käännetty ohjepaperi, jossa oli muun muassa kaikkien nukkejen taikaloitsut. Jaden loitsu kuuluu sanatarkasti näin:
Amor! Amor!
Voikoon aito rakkas alkaa!
Brazacadabra!
Paranna särkynyt sydämeni!

Pointsit kääntäjälle siitä, että hankalasti taipuva sydän-sana on taivutettu ja kirjoitettu ihan oikein. Brazacadabraa jouduin itsekin tovin tavaamaan.

Jälleen kerran vaadittiin verta, hikeä ja kyyneliä että nukke saataisiin ulos paketistaan. Jade-paran tukka oli mennyt paketissa kyhjöttämisen vuosina aika takkuun. Se kuitenkin selvisi hämmästyttävän hyvin. Kivaa kun kerrankin nukella ei ole hervotonta kiharapilveä.

Jade on nätti ja nuo huulet saavat huulifriikin sulamaan kenkiinsä. Tuo kauneuspilkku on oikea piste iin päällä.

Huomasin eri kokoiset silmät jo kaupassa, mutta koska tämä oli viho viimeinen Jade, en antanut sen häiritä itseäni. Siitä tulee vain juonikas ilme.
Huomatkaa myös koulun vaakuna viitan solkena. Vaakunassa on teksti Magic Academy Fashion ja nelikentässä kuvataan korkokenkää, timanttisormusta, bikineitä ja hajuvesipulloa. Mukavaa että henkisten voimavarojen kehittäminen ei vaikuta olevan tämän noitakoulun prioriteettilistalla ihan ykkösenä.

Asu on valkoista keinonahkaa ja siinä on sekä kirjailumaista tikkikuviointia joka vaikuttaa kuin vatsa olisi avattu että myös röyhelöitä. Nuo sydämen muotoiset polvisuojat ovat aika kiinnostavat. Joutuvatko romanssinoidat useinkin työskentelemään polvillaan?
Brazeista poiketen näillä näkyy olevan kokonaiset jalat kengissään mikä on miellyttävää. En ole ikinä tottunut Brazien tapaan katkaista koipi nilkasta.
Vartalo posettaa sen mitä tarvitsee, mutta ei se mikään akrobaatti ole. Kuitenkin jämäkkä ja ihan pätevän oloinen.


Jaden symboli on tatuoituna hänen käsivartensa ulkosyrjään. Nuolen lävistämä sydän käsivarressa ei ole kyllä mikään naisellinen tatuointi vaan tuo lähinnä mieleen Kippari-Kallen. Mutta periaatteessa tatuointi lapsille tarkoitetulla lelulla on ihan ronski veto. Mutta voihan olla ettei tätä enää kukaan hämmästele kun nykylasten äideistä varmaan 9/10 on itsekin tatuoitu.

Tässä on nyt sitä taikaa. Kun Jaden ja hänen lemmikkinsä Kissifussin kuvat vie Brazillaz.com sivustolla nettikameran ääreen, tapahtuu jotakin. Tässä kohden ohjeissa korostetaan että pitää pyytää vanhemmilta lupa mennä nettiin. Söpöä mutta jää nyt kyllä toteuttamatta. Sekä luvan kysyminen että kuvien kanssa kikkailu. Minulle riittää pelkkä nukke ilman mobiilisovellutuksia.

3 kommenttia:

  1. Hyvä valinta, tuo oli minunkin suosikkinukkeni sarjasta. ;) Minäkin olisin ollut lapsena ihan hullaantunut noin naisellisiin kasvoihin. Tuo velmu ilme on paljon mielenkiintoisempi kuin sen ajan Barbie-nukkejen tyhjä hymy.

    Jännä yksityiskohta tuo tatuointi, voin kyllä kuvitella joidenkin vanhempien paheksuvan sitä, varsinkin kun jo monsteritkin tuntuvat olevan joillekin liikaa. :P

    VastaaPoista
  2. Yritin katsella kuvia ja ilmeisesti kaikilla sarjan nukeilla on tatuointi jossakin. Ainakin Sashabellalla on iso kuva reidessä.

    VastaaPoista
  3. Bratzilloilla on ihanat päät, just noi "lasisilmät" puhuttelee <3
    Jade on minunkin suosikkini noista nukeista, oon siis vilkuillut näitä kaupassa aina välillä.

    Oon jotenkin ymmärtänyt, et niiden vartalot olis vähän kököt, mutta ihan kivaltahan se näyttää ainakin noissa sun kuvissa. Mut ilmeisesti joku on ainakin onnistunut yhdistämään Bratzillas-pään Monster High -kroppaan, itsekin haluisin kokeilla tehdä hybridin näistä :D

    VastaaPoista