maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 1. Luukku

Pohdin koko päivän saanko kuvattua edes auttavan kiinnostavan joulukalenterin ryhmällä Monstereita ja kahdella muulla nukella. Ensin olin sitä mieltä ettei onnistu, sitten päätin ottaa sen haasteena. Pystyväthän yhden nuken omistajatkin pitämään ihania ja kiinnostavia blogeja.
Se, tuleeko tästä yhtään jouluinen on sitten eri juttu. Kun ei ole lunta maassa on vaikea päästä tunnelmaan.

Ensimmäisestä luukusta tekee erityisen se, ettei päähenkilö ole tainnut esiintyä blogissa vielä kertaakaan sitten vuoden takaisten saapumiskuviensa. Siispä saanen esitellä: Isulini Mio.

Mio-parka on esimerkki siitä, mitä tapahtuu kun nukelle ei keksi nimeä ajoissa. Ensimmäiselle Pullipilleni Jupillehan kävi juuri samoin ja sen jälkeen kaikki Pullip-perheen nuket ovat tässä taloudessa käyttäneet stock-nimiään. Kuvittelin että tämän Make It Own-paketin nuken joutuisin ristimään kunnolla. Herää kysymys mitä aion tehdä jos hankin seuraavan mio-setin?

Paino kuitenkin sanalla jos. Mio-poloisen laatu ei ole kummoinen eikä sitä voi verratakaan "oikeisiin" Pullip-perheen nukkeihin. Tosin on myönnettävä että toista Isulia minulla ei vertailukohteeksi ole. Mutta tämän yhden kokemuksen perusteella ei mitään poltetta toiseen mio-kittiin.

Mio on vältellyt julkisuutta koska sen faceup on tullut ja mennyt. Ohuet silmänrajaukset olivat rumat, mutta eivät kelpaa nämä paksummatkaan. Ja tuon heppoisen pään aukominen saa minut hikoilemaan huolesta joka kerta kun sen teen. En oikeasti tahtoisi sitä enää koskaan avata.

Koetetaan saada huomiseksi hiukan jouluisempaa meininkiä. Jos hyvin käy, silloin maassa on hiukan luntakin.

7 kommenttia:

 1. Minäkin haluaisin että maasda olisi edes hieman enemmän ( kahden sentin verran) lunta :/
  Mutta toivottavasti tulisi lunta pian ja tuo on ihana nukke ^^
  !
  T:Siniapila

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköinen tuo Miosi, tykkään Isuleissa eniten tuosta haikeasta ilmeestä. Minä jätin blogijoulukalenterin väliin tältä vuodelta, kaikki on vielä niin sekaisin muuton jäljiltä ja oon ollu tavallista väsyneempikin. Jouluisia kuvia haluaisin kyllä ottaa, nyt kun oon laittanut jo hieman joulukoristeitakin. *<:)

  VastaaPoista
 3. Voihan joulukuvia postata ilman kalenteriakin. Minulla on vielä kaikki koristeet jossakin kaappien kätköissä. Ei oikein tunnu joulun läheisyydeltä.

  VastaaPoista
 4. Todella suloinen Isul, olenkin jo odotellut kovasti että päästään näkemään MIO-nukkesi. :3
  Hassua miten joillekin nukeille on kovin vaikea keksiä nimeä ja toisille se tulee kuin itsestään...

  Minunkaan joulukalenterissa ei välttämättä tule olemaan joka luukussa jotain kovin jouluisaa mutta ei se minusta haittaa yhtään. :)

  VastaaPoista
 5. Ajatushan se tärkein on eikä blogipostauksen jouluisuus. Eiköhän lähempänä aattoa ehdi fiilistelemään jouluisemmilla kuvilla.

  VastaaPoista
 6. Minusta Mio on kaunis nimi ja sopii hyvin tällaiselle vähän haikean näköiselle pojalle. :)

  Ja olen myös sitä mieltä, että vain kahden nuken kuvaaminen tekee mukavan haasteen. :) Niistä varmasti löytyy paljon uutta tämän projektin myötä! Ja ainahan voit helposti hankkia jonkun edullisen pikku Liccan tai monsterin hyvällä syyllä, nyt kun talossa on niin paljon tilaakin... ;)

  VastaaPoista
 7. Se vaara on suuri nyt, kun vitriini ammottaa tyhjyyttään. Tekee mieli hankkia vaikka mitä kivaa "kun kerrankin on tilaa".

  VastaaPoista