keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Jolien rantaunelmat

Kelit ovat masentavia eikä tahdo saada kuvattua ulkona eikä sisällä. Jolie istui työpöydälläni odottamassa pukunsa korjausompelua joten lavastimme tuokion meren äärellä.

Kaipaako kukaan muu kesää? Tuntuu kuin kuvausmotivaatio on tipotiessään, kun vaihoehdot ovat hämärät kuvat tai salamakuvat.

Onneksi Jolien (ja monen muun Pullip-perheen jäsenen) värit tulevat hyvin esiin salaman valossa.

Jostakin syystä taas näyttää, että aiemmin terävät kuvat muuttuvat rakeisiksi blogiin siirrettyinä. toivotaan että tämä on vain kirjoitusalustan ongelma ja lopulliset netissä näkyvät kuvat ovat kirkkaita. Johan bloggeri on taas toiminutkin tovin moitteitta.

Mikä tahansa millä saa ajatukset pois märästä maaliskuusta on nyt paikallaan.

Kuvausalueen reunamilla tapahtuu...

Iippa, voitko mennä näyttämään kuolleelta jonnekin muualle?

Eli kuten nähtiin, arki tavoittaa aina vaikka miten yrittäisi sitä paeta. Oi voi.

4 kommenttia:

 1. Voi apua tuota viimeistä kuvaa... :D

  Otin eilen viitisenkymmentä myyntikuvaa ja jokainen lensi lopulta roskiin, kun mikään kuvankäsittely ei saanu vaatteen oikeaa väriä näkymään. Rakeisuusongelmastakin kärsin, en osaa sanoa mikä sen aiheuttaa. :/

  Tulisi jo kesä! </3

  VastaaPoista
 2. Nämä kuvat tulivat loppuviimein nettiin ihan ok laatuisina, mutta kirjoitusvaiheessa ne olivat ihan rakeisia. Viimeksi kävi niin, että kirjoitusvaiheen kuvat olivat siistejä ja julkaistut rakaisia, joten ehkä parempi näin päin.
  Valonpuute kyllä syö. Aamulla oli ihana auringonpaiste, mutta niin se vain katosi ja taas on ihan harmaata.

  VastaaPoista
 3. Jolie on kyllä yksi parhaista Dal-malleista joita on julkaistu, seilorityylissä on jotain ajattomasti vetoavaa! Merihenkiset kuvat tulivatkin juuri sopivasti kun itse majailen pari päivää mökillä meren äärellä. Alkoi tehdä mieli kuvailemaan nukkeja johonkin vanhaan, puiseen purjeveneeseen tai -laivaan. :)
  Virkattu uimarengas/donitsi on myös suloinen~

  Kevättä odotellaan kyllä täälläkin kovasti. Kesällä auringonvalo on usein liian suoraa, mutta kevät on minusta ihanteellista kuvausaikaa,kunhan vain olisi kuivat ilmat... Iipan fotopommaus sai minut ainakin hyvälle tuulelle. Iippa haluaa ihan selvästi osallistua nukkeharrastukseesi! :D

  VastaaPoista
 4. Iippa alkaa olla liian seniili ollakseen turvallinen nukkeilukoira. Se teurasti yhden nukenkuljetukseen käyttämäni kassin pari päivää takaperin matonkuteiksi. Ilmeisesti pyrkimys oli päästä sivutaskussa olleen huulirasvan kimppuun. Onneksi kassi oli muutoin tuolla hetkellä tyhjä! olin kuitenkin kanniskellut Edietä siinä sinäkin päivänä, joten surmatun kassin löytyminen oli shokki ennenkuin pääsin varmuuteen, että se oli tyhjä.
  Iippa on kyllä kiinnostunut ja olen joskus kasannut sen varaan lavasteitakin. sitä se ei kyllä arvosta.

  VastaaPoista