maanantai 31. maaliskuuta 2014

Murskattu Kupla

Ei, otsikko ei ole mikään metafora vaan ihan kirjamiellisesti törmäsimme Edien kanssa eräällä soramontulla koiraa ulkoiluttaessamme murskattuun Kuplavolkkariin.

Siellä se lojui, soramontun rinteessä. Oli lojunut ehkä jo vuosikymmeniä, sillä mitään tekstiiliosia ei enää ollut jäljellä. Sitä oli ammuttu ja sen päällä oli pompittu. En tahdo edes miettiä mitä se on nähnyt vielä ajokuntoisena.

Tuon ikäiset autot joissa ei ole vielä mitään muoviosia ja joiden pellit ovat rautaa ovat hurmaavia vielä rusinanakin.

Yksityiskohdat<3

Aion hakea kuplanraadon meille kotiin. Enkä vain sen estetiikan vuoksi. Romuraudan kilohinta on noin kymmenen senttiä, joten tonnilla romurautaa saa satasen. Kolme romuautoa merkitsee jo uutta hartsinukkea. Ympäristö puhdistuu jätteestä joka ei hajoa luonnossa ja minä saan uuden nuken. Kaikki ovat tyytyväisiä.
Vielä pitää vain kehitellä miten tämä tapahtuu. Kuorma-autossamme ei ole romulavassa vinssiä ja kupla on aika haastavassa paikassa.

Tässä kuvassa ja ensimmäisessä luodinreijät näkyvät parhaiten. Valo loppui ennen aikojaan emmekä saaneet ihan niin paljon kuvia kuin olisimme tahtoneet. Mutta odottele kupla rauhassa, me tulemme takaisin!

4 kommenttia:

 1. Kylläpä Edien asu sattui samoihin sävyihin auton kanssa, mahtava yhdistelmä. Ensimmäinen kuva on ehdottomasti suosikkini!

  VastaaPoista
 2. Kerrankin kävi tuuri vaatetuksen suhteen. Edie kyllä vaikuttaa suosivan sinistä.

  VastaaPoista
 3. Oi kupla <3 Olin pienenä aivan tohkeissani niistä ja haaveilin että sitten aikuisena minulla on ihanan sininen kupla. Tosin voi olla että siitä meikäläisen ajotaidoilla olisi pian tullut samaan tapaan nukkejen kuvausrekvisiittaa, haha.

  Edie on kyllä osannut asunsa sävyn valita. Hyvin sopivat värimaailmat nukella ja autolla yhteen. Tulee kuvista sellainen rauhallinen menneiden muistelu fiilis. Ja en voi olla näkemättä sydäntä tuossa toisiksi viimeisessä kuvassa auton vääntyneestä pellistä muodostuneena Edien pään päälle. Tuo auto on selkeästi pihkassa, mutta tuskinpa onkaan ennen näin kaunista neitiä saanut kyyditä : D

  VastaaPoista
 4. Oi, siellä on sydän! En itse huomannutkaan. olisipa ihanaa olla nuori, rakastunut ja ajaa kuplavolkkarilla...

  VastaaPoista