keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Viimeinkin Clawdeen

Sain viimeinkin hankittua pitkään haaveilemani Clawdeenin! Olen hirveän mielissäni. Ensin Howleen, nyt Clawdeen. Koko susiperhe on kohta kotona.
Pidän kovasti Clawdeenin hahmosta. Hän on vahva sekä luonteeltaan että voimiltaan. Ei mikään piipittävä neiti. Lisäksi hänellä on iso perhe jonka paineissa hän sulavasti luovii. Hieno hahmo ja erittäin hyvä roolimalli. Clawdeen ei ole edes seurustellut kenenkään kanssa sarjan aikana. Ainoa uros joka häntä on tietääkseni kiinnostanut osoittautui Draculauran isäksi ... Clawdeen on itsenäinen nainen.

Moni Clawdeen-versio on ollut makuuni joko liian meikattu tai muutoin överi. Tämä New Scaremester-versio miellytti minua siksikin, että sillä on lyhyt tukka. Voi olla että hankin perinteisen, kiharatukkaisekin Clawdeenin joskus, mutta tämä on hyvä alkuun.

Pidän myös paketin kuvasta ja sinisestä väriteemasta. Ei aina sitä pinkkiä. Nukke myös katsoo rohkeasti ohi katsojan, ihan kuin ei oikeasti kiinnostaisi. Kuten kiireinen oppilas ainakin. Tällä hetkellä Monster High-nukeilla on mielestäni tyylipuhtain design sarjana ja tyylikkäimmät laatikot joita on ilo katsella. Luulen että moni juttu näissä aukeaa oikeasti vasta isommille nukkeilijoille. Esimerkiksi tuo Clawdeenin vaatteissa, koruissa ja boksidisainissa toistuva vetoketjuteema on hyvin ideoitu.


Ulkoma paketista. Nyt alkaa löytyä kritiikin aihetta. Ensinäkin, mihin on kadonnut Monsterien kuuluisa loistava seisominen. Juttu joka nostaa niiden laadun yli tavallisten lelujen. Se loistokas tasapaino? Kyllä tämäkin seisoo, mutta ei ihan pienellä vaivalla.

 Hiukset on kovitettu kivikoviksi. Kampaus pysyy vaikka nukella tekisi mitä. Mutta mukana tullut harja on lähinnä vitsi. Itse tykkään kovasti että nuken look ei pienestä tärvelly mutta tiedän että moni nukkeilija tahtoo nukelleen käsiteltävät hiukset.
Tätä nukkea ei myöskään ole tarkoitettu riisuttavaksi. Mekko ei pysy ylhäällä ilman takkia ja takki on ommeltu kiinni leninkiin. Eli ompeleita pitää ratkoa jos nuken tahtoo riisua eikä asua tahdo voida sen jälkeen enää käyttää.
Muutoinkin takki on niin jäykkä, etteivät Clawdeenin kädet liiku kovin ihmeellisesti. Jostakin syystä muutenkin tuntuu, että varhaisempiin Monstereihin nähden nivelissä ei enää ole niin paljon liikkuvuutta. Tämä voi toki olla myös kuvitelmaa tai takin aiheuttamaa?

Muutoin tuo on kauhean nätti. Ihon sävy on tumma mutta pehmeän sävyinen ja meikki on Clawdeeniksi kohtuullinen. Minusta ihmissudella nuo kissapedonpilkut ovat huvittava yksityiskohta. Huomatkaa ne myös luomilla.

Clawdeen dataa. Ennen Monsterien mukana tuli ruumisarkun muotoinen läppäkänny, nyt hautakivimäinen kosketusnäyttöluuri. Kehitys kehitty.

Huomatkaa tuo näppäilyyn taipunut etusormi.

 Moro sisko!
Howleen on pikkusisarena lyhyempi ja hänen ihonsa on vaaleampi.

Hetkonen.... Onko tuo MINUN vyöni?

Grrrrrrrrrr!!!! Tule ottamaan se jos uskallat!

4 kommenttia:

 1. Tuo Clawdeen on mun mielestä näyttäny aina ihan poptähti Rihannalta. Ihan naurattaa katsoa noita kuvia kuin näkee niin selvästi julkkiksen kasvot. :D

  Tosi kummallinen tuo vaatejuttu, luulisi että lasten leikkikalussa tärkeää olisi juurikin vaatteiden pukeminen ja riisuminen sekä hiusten laittaminen. Jokohan Monstereita suunnitellaan lähinnä koriste-esineiksi? :O

  VastaaPoista
 2. Minä tuumin ihan samaa yhdennäköisyyttä kaupassa! Muilla Clawdeeneilla oli vaan niin järjettömät kiharapilvet, että lannistuin ja valitsin yhdennäköisyydestä huolimatta tämän helpoimman. Rihannallekin voisi kuvitella helposti nuo torahampaat. eikä Clawdeenillakaan ole pikkuhousuja...

  Olen miettinyt tuota että kenelle Monsterit oikeasti tehdään? Design on selvästiaikuisille, puuhakirjat ja muu roina ihan leikki-ikäisille.

  VastaaPoista
 3. Tämä Clawdeen on kyllä nätti. Pidän kokonaisuuden väreistä. Tuo tukka on ihana, vaikka taitaakin olla ihan kivikova...

  Jännä, että vaatteet ovat niin vaikeat! Etenkin, kun näitä leluina myydään. Olen miettinyt ihan samaa, eli kelle näitä oikein suunnitellaan? Ylipäätään vaatteiden vaihto on jossakin tapauksissa varsin mielenkiintoista -aikuisellekin. Eli idea siitä, että pienten ja ohuiden tappien varassa olevat kädet pitää aina irrottaa, että saa hihat paikoilleen. Pelkään aina, että ne tapit murtuvat. Mitenköhän hyvin mahtavat kestää lapsilla?

  Ja repesin kommentteja lukiessani Rihanna jutuille. Onhan noissa selvää yhteneväisyyttä! :D

  VastaaPoista
 4. Minäkään en mielelläni riisu nukkeja kun pelkään tappien katkeamista. Ihan päätön idea laittaa vaatetus noin. mutta aika vähänhän noissa vaihtovaateseteissä on hihavaatteita joten paljon voi vaihtaa raajoja irrottamatta.
  olen ihan varma, että kun Monstereita muutaman vuoden kuluttua alkaa näkyillä kirpparilla, niiden kunto on aika surullinen. niin moni yksityiskohta on niin hauras. Toisaalta, ehkä tuollainen herkempi ja vaativampi lelu löytää ostajakseen hiukan isompia ja varovaisempia leikkijöitä?

  VastaaPoista