keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Alisa Adventurer´s Clubiin
Adventurer´s Club on kuvaushaaste nukeille, joita seikkaileminen ei kauhistuta. Tarkoitus on ottaa kuva nukesta joka kuukausi ennalta annetun teeman mukaan.
Koska keksin tämän Flicrissä pyörivän kuvaushaasteen Azone-aiheisen Majokko´s Shopin  blogin kautta, päätin että Alisa on oikeutettu osallistumaan tähän.
Tästä löytyvät kuvaushaasteen säännöt.


Tammikuun haaste oli sää. Koska haaste tuli kovin myöhään, annettiin ohje että sen saa kuvata milloin vain vuoden aikana.

Olisin halunnut kuvata hienon lumimyrskyn, mutta sellaisia oli näköjään tänä talvena turha toivoa. Tämä kuva symboloi lötröä suojakeliä.Helmikuun haasteena on paikallisnähtävyys. Tämä oli vaikea, sillä näillä nurkilla ei juuri ole mitään näkemisen arvoista. Lopulta kiipesimme Alisan kanssa laskettelukeskus Riihivuoren huipulle, josta normaalisti on kauniit näköalat. Valitettavasti sattui pilvinen päivä : ( Ei laskijoita eikä juuri maisemiakaan. Tylsä kuva.


Toivottavasti seuraava haaste on helpompi tai edes kelien suhteen suosiollisempi kuin nämä kaksi ensimmäistä!
Adventurer`s Clubiin ehtii vielä osallistumaan eikä nuken lajilla ole merkitystä. Yllytämme Alisan kanssa kaikkia blogia lukevia nukkeilijoita mukaan!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, kyllä on sommittelu kohdallaan. Lumiukkokuvan näinkin äsken sattumalta Flickrissä. Laskettelukeskuskuvasta voisi tehdä postikortteja. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja halaus! Kommenttisi pelasti päiväni kun morkkistelin sumeita kuvia jotka on otettu ankean pilvisenä päivänä ja joissa tarkennus menee missä sattuu.

  VastaaPoista
 3. Tiedän tuon morkkiksen. Mää en oo tänä talvena saanut yhtään kunnollista kuvaa. Kyllä itkettää käyttää aikaa ja vaivaa lavastamiseen, asetteluun ja kuvanmuokkaukseen, kun tuloksena on sata yhä hämärää ja rakeista kuvaa joilla ei tee mitään.

  Jos olisi iso omakotitalo niin hankkisin studiovalaistuksen.

  VastaaPoista
 4. Samasta haaveilen minä! Pitäisi kehitellä näppärä, nopeasti kasattava ja purettava kuvauskaappi jossa olisi kyllin jymyt valot. ja joka ei veisi tilaa silloin kun sitä ei käytä.

  VastaaPoista
 5. Hauskoja kuvia! Tämä haaste on kyllä tosi kiva ja ilmoittauduinkin jo Flickr-ryhmään. Ensin luulin että tarkoituksena on kuvata vain Pure Neemo-nukkeja, mutta oikein mainiota, että myös muut nukketyypit sallitaan. :3

  Hienosti olet onnistunut tuossa laskettelu-kuvassa saamaan ison maiseman pienen nuken taustalle. Se on haastavaa se!

  VastaaPoista
 6. Haastavinta oli saada maisemaan edes yksi laskija! Hiihtolomaviikko menossa ja laskettelukeskus oli typötyhjä. Ei naurata sitä yrittäjää jonka pitäisi tehdä nyt vuoden tilinsä.
  Kivaa että lähdet mukaan Adventurer´s Clubiin!

  VastaaPoista