tiistai 22. lokakuuta 2013

Viimeinkin kotona!

Eilen sain viimeinkin nipistettyä aikaa hakea nukkeni kotiin. Ne ehtivät siis olla reissullaan miltei 2 viikkoa. Kylläpä tuntui mukavalta saada koko revohka kotiin! Polte uuden nuken hankkimiseenkin helpotti, kun vitriinissä kököttää jälleen neljän hartsinuken sijaan 11 hartsista ja muut lajikkeet päälle. Ahdasta on.

Jostakin syystä minun on tehnyt päiväkausia mieli kuvata juuri Nonoa. Ehkä viime aikojen hassu keli on tuonut mieleen sen harmaavoittoisen värimaailman. Pelkäsin ettei se ehdi kotiin ennenkuin lumi sulaa taas pois.

"Löysin" tämän koiraverkkoelementin kuvauksellisuuden vasta, kun siihen kertyi hieman lunta. Vitsit miten nätti tausta siitä tuli!

Harmaata harmaalla harmain tehosten. Ja pikkuisen vihreätä ja pinkkiä.

Kaunokaiseni <3. Kohta on kuitenkin parempi ruveta katselemaan talvivaatteita ylle.

Satsuman otsaripa löytyi juuri sieltä mistä arvelinkin, vitriinistä muiden nukkejen takaa. Looginen paikka silloin, kun lattialta ei löydy mitään. Hyvä että löytyi. Se kuuluu Satsumaan ihan olennaisena osana. Olen itse asiassa miettinyt ompelevani sen kiinni peruukkiin. Sitä on nimittäin jokunen kerta etsitty aiemminkin...

Ei uskoisi että nämä ja Nonon kuvat on otettu peräperää. Ensin oli niin harmaata ja heti perään niin kirkasta että kameran oli vaikea toimia.

Kaikki kotona, kaikki ehjänä. Kaikki hyvin.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ;3; Nono on oikea kaunotar~

    VastaaPoista
  2. Nonolle sopivat harmaan sävyt, suosikkini on kolmas kuva, Nono näyttää siinä tosi elävältä~
    Onneksi Satsuman tiara löytyi! ^__^ Kiva että nuket pääsivät turvallisesti kotiin.

    VastaaPoista