keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Eilen vielä paistoi aurinko

Monenmonen tehokkaan ulkoilupäivän jälkeen tuli viimeinkin sadepäivä jolloin ehtii laittelemaan kuvia koneelle.
Kävimme etäänä aurinkoisena iltapäivänä Zoran (Pullip Zuora) kanssa ottamassa keltaisia kuvia. Syksyn matalalta paistava aurinko suosii erityisesti sen sävyisiä kuvia. Tuli tarve kuvata Pullippeja välillä, kun viime aikojen postaukset ovat keskittyneet hartsisiin ja Blytheihin.
Zora lainasi Streetin villapaidan ja myssyn.


Varjostakin tunnistaa, kuka on kyseessä.


Tasapainoilua.

Zoran hunajainen hipiä on parhaimmillaan lämpimässä valossa. Keltainen villa vielä korostaa sitä.

Tuota puomia on käytetty jo varmaan kaikkien nukkejen kuvaamiseen. Minulla on ollut viime aikoina lannistunut olo etten löydä enää hyviä kuvauspaikkoja tästä kotikulmilta. Kaikki hyvät paikat joihin aurinkokin paistaa on jo moneen kertaan nähty.

 Siksi varmaan otankin nykyään voittopuolisesti kasvokuvia?

Tämä on henkilökohtainen suosikkini tästä kuvasarjasta. Mänty oli täysin varjossa mutta Zoran kasvoille lankesi kirkas valo. Tästä tuli itsellekin sellainen olo että jotakin uutta kuvakulmaa on edes yritetty.

Viimeinen kuva on varjon puolelta. Kuvatessa paikka tuntui tosi hämärältä, mutta ei se loppuviimein sitten hullumpi ollutkaan.

Tänään nukkeni lähtevät Katsudoconiin näytille Askartelupuoti Pian ikkunaan. Jo etukäteen jännittää aika tavalla. Nukkejen pitäisi olla hyvin vartioituina, mutta eihän voi koskaan olla ihan varma. Esillä on myös Pullipharrastaja Petunian keräilynukkeja.
Minulta lähtevät Alisa, Blythet, Dalit ja osa hartsisista. Vähän mietityttää vienkö kaikkia vai vaan ne jotka ovat kivassa kuosissa? Noiden pienimpien kohdalla pelottaa miten helposti ne voitaisiin varastaa. Ison SD-nuken ujuttaminen ulos näyteikkunasta vaatii jo järeämpiä harhautustoimia. Pitäkää peukkuja että kaikki sujuu hienosti! jo parinkymmenen nuken kuljettaminen on pikkuisen stressin paikka.


3 kommenttia:

 1. Tuo sinun suosikkikuvasi on kyllä munkin suosikki. Luontokuvat on kyllä niin kauniita ettei haittais vaikka jokainen kuva olisi kuvattu samassa kohtaa. :)

  VastaaPoista
 2. Ja onneksi Suomessa on kaikki neljä vuodenaikaa, joilla saa jo mukavasti vaihtelua kuvauspaikkoihin :)

  Vau parikymmentä nukkea! Siinä on urakkaa joo. Mutta hyvin se menee! Onnea näyttelyyn ^o^/

  VastaaPoista
 3. Ei sinne loppuviimein mennyt kuin 12 nukkea, mutta aika roudaaminen niissäkin oli! Nyt on ihan tyhjä ja huolestunut olo. Kumpa niillä olisi siellä kaikki hyvin ja ne olisivat turvassa!

  VastaaPoista