torstai 11. heinäkuuta 2013

Sateinen ilta.

Kuinka kaunis voikaan olla kuulas, hiljainen ja harmaa ilta kun pisarat hiljalleen putoilevat. Kun kaikki värit haalistuvat harmaaseen ja taivas yhtyy veteen saman sävyisenä.

Kotipiha kaatosateessa. Kuvaustuokio räystään alla. Ok, tämän mittakaavan sade ei enää täytä romanttisen sateen vaatimuksia. Eteenkään keskikesällä.

Tällainen sade on sitä mitä tarkoitan. Täydellistä! Nukkekuviin on vaikeata saada haikeata tunnelmaa mutta tällaisessa kelissa ei muun lajin kuvia saakkaan.Street ja hetki sateen tauottua. Yllätyn aina siitä miten vaivatonta yksin seisominen on ykköstyypin kropalle. Jopa keinuvalla laiurilla.

Olen tosi mielissäni että Street suostui siirtymään kesäisempään vaatetukseen. Nyt Street on vähän naisellisempikin kuin omissa rytkyissään.

Seuraava aamu oli kirkas ja kaunis. Vain pisarat kimmelsivät terälehdillä. Tämä jaloruusukaunotar on bongattu kummitätini puutarhasta.

1 kommentti:

  1. (Sopivan) sateiset nukkekuvat ovat kyllä todella ihania. Valitettavasti itse onnistun aina missaamaan täydelliset tihkusateet, joten täytyy vain tyytyä ihastelemaan muiden kuvia.
    Hinteliin neloskroppiin verrattuna tuo ykköstyypin vartalo on kyllä tukevan ja nätin näköinen, ilmeisesti hyvä posettajakin. Streetillä on myös kivan kesäinen vaatetus, todella söpö tuö keltainen toppi :)

    VastaaPoista