lauantai 20. heinäkuuta 2013

Pieksämäki Big Wheels

Pieksämäki Big Wheels. Amerikkalaisia harrasteautoja sekä Savo Vintage-tapahtuma joka on aarreaitta henkilölle joka haikailee klassista nahkaista käsilaukkua tai fiftarimekkoa.

Linnet Dodgen kuumalla konepellillä. Keli oli kylmä heinäkuuksi mutta kansaa ja autoja riitti.

Paikka oli kokonaan järven rannalla. Maisema oli hieno ja erittäin hyvä tausta valokuvaajille jotka autoja ikuistivat, mutta kyllä siellä tuuli kylmästi!

Oi joi millainen ryssäpyörä! Kaiken ei tarvitse olla kaunista tai kromattua ollakseen vaikuttavaa.

En valehtele kun sanon että tämä K-750 oli koko tapahtuman kuvatuin laite. Punk is not dead.
Huomatkaa viimeistellyt yksityiskohdat kuten hämähäkinverkon muotoiset verkkosuojat ja nyrkkiraudasta värkätty kuskin selkänoja.

Tuttavan Ford Torino. Miten linjakas kaunotar.

Linnet ja veteen ajetut maasturit jotka osoittavat, että kaikki autot eivät olleet mitään karamellinkauniita näyttelyajoneuvoja vaan joukkoon mahtui työkalujakin.
Neuvostotyylinen rakennus taustalla on hotelli Savonsolmu. Älkää antako kääntöpuolen hämätä. Paikka vaikutti oikein mukavalta ja maisema parvekkeilta poispäin on varmasti upea. Hotelli on ihan rantaviivan tuntumassa.

Haloo, haloo... Kuuleeko kukaan? Linnet Dodgen LA-puhelimen käyttäjänä. Kanava 19 on rekkamiesten kutsukanava.

Nykyään linjoilla on hiljaista. Rekkakuskit puhuvat kännyköihin. Joskus LA-vastaanotin nappaa puhetta ihan muilta mailta, joskus kaukaakin.

Meitä Linnetin kanssa vähän harmitti kun lähtö oli niin äkkinäinen ettemme ehtineet miettiä pukeutumista. Fiftari- ja rockabillymisut pukeutuvat niin kauniisti aina tapahtumiin. Toisin kuin minulla, olisi Linnetilläkin ollut kellotettuja leninkejä ja punainen tukka. Mutta ei mahda minkään.
Ostoksille houkutteli hauska leimakortti johon kolme leimaa keräämällä pääsi mukaan arvontaan. Kotimaiset sukat, kakkosnollan kokoinen sivellin ja jälleen uutta glossilakkaa. Josko tämä nyt olisi OIKEASTI kiiltävä. Kolme edellistä eivät ole olleet.
Hieno nukkekokoinen lipasto on Fidan kirpparilta. Se saa kyllä uuden värin pintaansa.

Kaiken kaikkiaan hieno retki. Kannatti lähteä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti