lauantai 27. heinäkuuta 2013

Auringonlaskun aikaan

Viime aikoina on ollut kova kiire. Mutta iltamyöhään kuvatessa saa yllättävän kaunista jälkeä vaikka kuvaa kilpaa laskevan auringon kanssa. Näihin Bean kuviin tuli ihastuttavan vanhanaikainen tunnelma. En tiedä toiko sen Bean retro mekko vai illanhämyn keltainen valo joka muistuttaa lapsuuteni valokuvista?
Toivon että teidänkin korvissanne alkaa soida rahiseva nauhuri joka soittaa klassikoita jotka jokainen osaa laulaa ulkomuistista.

Tein sulle kotiviinin mansikoista vain...

Kirsikoista omenoista rakkaus rinnassain....
... Missä kukat kauneimmat, luo aina loistettaan, siellä huolet huomisen vois jäädä kokonaan.

Oi jospa kerran sinne satumaahan käydä vois, sieltä koskaan lähtisi, en linnun lailla pois.

 Vaan siivetönnä en voi lentää, vanki olen maan....

 Vain aatoksin mi kauas entää sinne käydä saan.

Rannalle hiljaisen lahden, aurinko laskenut on...


 Silmät tummat niinkuin syksyinen yö, niiltä rauhaa en vain saa.... Vaikka kuljen ääriin maailmojen, aina seuraa sielussain.

 Sä seisot siinä vaan, kuin kaunein kukka maan. Jos vielä hetkisen, sua tarkkaan katselen, niin varmaan katoat, kuin unet ihanat, ja haihtuu lumous, ei jää kuin kaipaus.


 Mut kauas pilvet karkaavat, aivan turhaan niitä tavoitat. Pois kauas pilvet karkaavat, niin minäkin.

Aurinko laskee selkäsi taa, se värjää sun hiuksesi punaisellaan...

Ja Eput laulaa älä mene niet niet, menet tai et, silti sydämeni viet.

Kiitos katsomisesta. Pidän itse näitä kuvia aika onnistuneina. Sanokaa mielipiteenne. Ja kuka tunnistaa kaikki sanojaan lainanneet kesämusiikkiklassikot?

5 kommenttia:

 1. Uaah! Ihania kuvia! Näinä kuumina päivinä haluaisin niin kovasti maalle täältä kaupungin tomuista ja nyt kun katselee noita auringonlaskujärvimaisemakuvia, haluan vielä enemmän karata pois täältä ihmisvilinästä ;__;

  Satumaan sanoituksen kuvat ovat lempparini. Kuvista välttyy ihanasti vehreys ja ilta-auringon kultaukset. Ja sitten vielä tuo Beanin mekko <3 Pakko oli laittaa Kesäillan valssi soimaan youtuubista taustalle soimaan :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa että tykkäsit! Itse asiassa yritin laittaa Satumaan taustamusiikiksi, mutta bloggeri sanoi että ei. Hienoa että olit omatoiminen.

  VastaaPoista
 3. Bea on niin kaunis retro-lookissa. Tanni iho sopii kauniisti oranssin mekon kanssa. Pointsit myöskin biisivalinnoista. ;-)

  Lempparini on vatukkakuva. <3

  VastaaPoista
 4. Upea lämmin iltavalo kuvissa, ja Bea on vain niin kaunis kesäneito ettei voi kuin ihastella. Retro-look on minunkin makuuni ja tekee tunnelmaa kuviin.

  VastaaPoista
 5. Äitivainajani jemmaamat 60- ja 70-luvuilta olevat kankaat ovat niin kauniita että monta kertaa ennen nukkeilun aloittamista harmittelin, mitä näistä hannoo tehdä? Nykyään ei tarvitse kuin päättää malli ;)
  Bealla on mallin muodot ja hän ansaitsisi enemmänkin vaatteita. Ne suuremmoiset sääret saisivat tulla joskus paremmin näkyville.

  VastaaPoista