torstai 4. huhtikuuta 2013

Uusia vaatteita ja auringonpaistetta

Pitkästä aikaa saapui nukeille vaatepaketti. Olin tilannut suomalaiselta tekijältä Rosetten vartalolle housut ja homma lipesi kuukausien odotteluksi. No, eihän meillä Bean kanssa ollut mikään kiire! Sitäpaitsi myyjä antoi kivan puseron kaupan päälle odottelulahjaksi, joten Bea sai kerralla koko asun.


Muutama ärräpää pääsi teineistä pillihousuineen Beaa pukiessa. Mutta lopputulos palkitsee. Kapea lahje korostaa pitkää säärtä.

Rusetti ja venepääntie. Söpöä. Huomatkaa housujen toimivat taskut.

Ärhäkkä myötävalo antoi vahvan varjon. Pallopää...

Pelkkiä poseerauskuvia. Ja pieni vilahdus vatsaa.

Lisää mannekiiniposeerauksia. Tässä kuvassa näkyy Bean kaulalla hyvin tannille hartsille tyypillinen sävyero. Tanneja ei useinkaan voi hioa ilman, että väri kärsii ja muuttuu epätasaiseksi. Lisäksi tanniin tulee usein kuivaa ihoa muistuttavia vaaleampia laikkuja.
Tässä tapauksessa tuo on tehtaalla tehdyn viimeistelyn jälki.


Hymy <3  Ja tuo nöpönenä.


Magdalenan myssy ei enää varsinaisesti ole uusi, mutta siitä on otettu tosi vähän kuvia.

Lumi hohkaa kylmää mutta aurinko jo lämmittää. Pitäisikö olla viluinen vai ei?

Pikkuinen murheenkryynini. Niin kaunis ja niin vaikea kuvata niin, että tyypillinen ilme ja kaikki tulisivat esiin.

Omenapuussani on istunut varmaan jokainen nukkeni vuoron perään. Moni useastikin. Magdalena ei kerrankin näytä murjottavalta. Lienee kauhusta jäykkänä?
Näissä kuvissa näin jälkikäteen katsottuna muutenkin Magdalenan ilme elää harvinaisen paljon. Lieneekö tämä niitä nukkeja jotka kevät herättää?


Loppuun bonuskuvana Linnetin versio samasta omenapuusta.

1 kommentti:

  1. Linnet näyttää aina niin hyvältä, kateeksi käy. Bealla onkin upea vartalo, ilmeisesti se on ollut koko talven piilossa ulkovaatteiden alla kun en ole huomannut. Vautsi!

    VastaaPoista