tiistai 9. huhtikuuta 2013

Pintaa ja pinnoitteita (eli jälleen Nonolla uusia vaatteita)

Edit: Vasta postauksen julkaistuani huomasin tämän olleen sadas postaukseni tähän blogiin! Jos olisin tuon tiennyt, olisin värkännyt jotakin juhlavampaa. No, näillä mennään. Onneksi tämäkin postaus on uhkeasti kuvitettu. Juhlitaan kolmen päivän kuluttua kun Linnetin kuvamaratoonissa tulee sadan kuvan etappi!

Hartsilasten kautta ikuisuus sitten tilattu kimppatilaus tehtiin jo kauan ennenkuin Nonon kropasta vielä kauppoja hierottiinkaan. Tilasin siis vaatteet Lydiaa silmälläpitäen vain salaisesti siitä haaveillen, että saisin niitä Nonollenikin koettaa.


Linnet esittelee samassa tilauksessa tulleita bootseja, jotka on itse asiassa tilattu joskus hamassa tulevaisuudessa kotiutuvaa Doll Chateaun Adaa ajatellen. Pahasti kuitenkin vaikuttaa, etteivät bootsit jää sen tuloa odotellessa käyttämättä.

Mutta asiaan. Linnet toimi tyylikkäänä sensuurina sen suhteen, että seuraavassa kuvasarjassa vilahtaa puolipukeinen hartsi. Jos koet, ettet voi nähdä paljasta selkää, älä lue pidemmälle.

Nono ja raidalliset alushousut. Nonon vartalolla ei valitettavasti mihinkään calender girl-poseerauksiin ole asiaa ja pikkarit saisivat olla vaatekokoa isommat.

Tietoiskuna hartsinukkeja harrastamattomille kerrottakoon, että harva hartsinukke käyttää alushousuja jos ei ole ihan pakko. Pikkupöksyjen saumat tuppaavat menemään reisijointin väliin ja hankaloittamaan nuken seisomista ja posettamista. Pahimmillaan pöksyjen kanssa nukke ei toimi alakropaltaan laisinkaan. Siksi alushousuja käytetään pääosin vain sellaisten mekkojen kanssa joissa istuminen tai kumartelu ei muuten olisi säädyllistä. Jos nukke on reisijointeiltaan hankala, voi pikkupöksyt korvata sukkahousuilla joissa ei ole hankaliin paikkoihin pyrkiviä saumoja. Niiden kanssa ei vilautteluhuolta ole ja tiukempi malli voi auttaa nukkea seisomaan stabiilimmin.

Mutta yritetään pysyä asiassa eli Nonossa ja uusissa vaatteissa.


Kuinka hyvin kynttilä ja Nonon silmät sopivatkaan yhteen! Nono ei ole kovinkaan kurvikas ja voi käyttää vaakaraitaa ja avaraa pääntietä ilman, että lopputulos olisi kovin antava.

Eipä sillä, en pahastuisi yhtään vaikka meille joskus muuttaisi vartaloltaan kurvikkaampi ja maturempi SD-nainen. Lydia ja Nono ovat molemmat rotevia ja terveen näköisiä, mutta kovin tyttömäisiä.

Nono <3 Tuo puseron mukana tullut kaulakoru on tosi kiva. Tosin sekin mahtuu Nonolle vain nipin napin.

Koko asu täydellisenä joskin yhä ilman kenkiä. Yritin tilata samaan syssyyn Dollmorelta kokonaisen vaatesetin ja onnistuin mielestäni mainiosti. Pusero ja sukkikset sopivat hyvin tweedpuvun alle.

Eteenkin tuon jakkupukuun kuuluvan lippalakin kanssa kokonaisuus on suloisempi kuin uskasin edes arvata.

Lopputuloksessa on jotakin koulupukumaista, ihan kuin tavoittelinkin. Olen aivan lääpälläni asiallisesti pukeutuneisiin nukkeihin.

Hä hää! Eikä ole mitään rajoitusta siitä, montako identtistä fanikuvaa omasta nukestaan saa kerralla julkaista. Näitä kuvia oli ehkä kuutisenkymmentä, joten jotakin karsintaa on tehty. Saparoitten kanssa tuo myssy on vähän hankala ja se on puettava kujeellisesti kallelleen.

Vielä yksi söpöilykuva tällä lookilla.

Nono nimittäin kokeilee jotakin ihan uutta! Pullip Barasuishoun peruukilla näyttää aika hyvältä. Minulla on tuota peruukkia ajatellen tulossa mailmalta teräksenväriset silmätkin. Mutta eivät nämä pinkitkään ole hassummat.

Nyt kun katselen tätä kirjoittaessani olkani yli ja näen Nonon söpöilemässä harmaissaan, epäilen että tällä lookilla lähdetään myös viikonlopun Nukke- ja Nalletapahtumaan.
Jonne on lähdössä KOKO nukkeperheeni. Mikä on oma pkeutumis- ja peruukkikriisinsä ja oman postauksensa arvoinen juttu. Pysykää kanavilla!

3 kommenttia:

  1. Tämä sinun Nono tyttö on kyllä todella viehättävä :3 Mikä hän on moldiltaan? Näyttää vähän joltain volksin nukelta minun simmuille:3

    Dollover

    VastaaPoista
  2. Nono on Volksin Winter Smile-Nono. Eli ihan oikein päättelit.

    VastaaPoista