sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Haastekysely

Lady Nancy oli blogissaan Yliluonnollista ja Pikkasen Normaalia heittänyt kyselyhaasteen. Koetetaanpa vastata siihen tässä ukkosmyrskyjen välissä.
1. Mikä on suosikkinukkesi kaikista mahdollisista pullipeista?
Niitä on aika monta. Pullip Zuoran olen kerran valinnut mutkikkaan päättelyketjun jälkeen täydelliseksi Pullipiksi jos saisin pitää vain yhden nuken. Katselen säännöllisesti myös Another Queenin, Ridan ja Barasuishoun kuvia. Uudemmista Date Masamune ja Banshee viehättävät. Miku Hatsunesta tehdyt molemmat nuket miellyttävät myös minua kovasti.

2. Jos saisit valita yhden Dalin, minkä ottaisit?
Tällä hetkellä pohdiskelen vanhan Cinnamonrollin ja tummahipiäisen Sanadan välillä.

3. Komein Taeyang? ;) 
Komeimpia ovat Rayne, Butler ja Sol. Söpöjen poikien ykkösiä ovat Raiki ja Arashi.

4. Millainen vaatetyylisi on - seuraatko muotia vai pukeudutko poikkeavasti?
Minulle tärkeintä vaatteessa on että se suojaa käyttäjäänsä, sietää eritteitä ja joustaa myös erikoisissa tilanteissa. Kaikki muu on toissijaista. Vaatteen pitää kestää se 10 vuotta kovaa käyttöä sillä minulla on hyvin pieni vaatevarasto. Yritän mahdollisuuksien mukaan ostaa laatua.
Kenkien pitää pitää nesteitä ja niissä on hyvä olla teräskärjet. Housuilla pitää voida juosta ja nousta hevosen selkään sekä traktorin tai kuorma-auton kyytiin. Paita ei saa muuttua hiestä koppuraksi ja hihojen on annettava maksimaalinen liike hartialle. 
Vaatetyylini on kai että käytän vaatteita.
Seuraan kyllä muotia ja luen muotilehtiä, mutta koen että tietyn tyylin mukaan pukeutuminen on hoikkien ja joutilaiden kaupunkilaisten juttuja. Sellaisten jotka tekevät siistiä sisätyötä jossain konttorissa tai toimistossa. Minun tuttavapiirissäni käytetään haalareita ja suojavaatteita tai urheilulajiin sopivia juttuja.
 5. Millaisesta musiikista pidät? Suosikki musiikkityylisi?
Olen toisaalta kaikkiruokainen, toisaalta hyvin kranttu. Harvaa artistia siedän kahta biisiä peräjälkeen ja keskinkertaista tavaraa en kuuntele ensinkään. Löydän harvoin musiikkia josta tykkään. Toisaalta tyylikirjo on laaja. Tykkään kotimaisesta teini-rapista, kantrista ja tangoista. 

6. Kerro eri bloggaajien söpöimpiä nukkeja?
Voi miten vaikea kysymys! Mamikohimella Reinasta pidän kovasti, samoin Lady Nancyn molemmista Miku Hatsuneista. Mielessäni pyörii myös kuva suloisesta hartsisesta tytöstä mutta en uskalla lähteä arvaamaan kenen blogista hänet bongasin.

7. Minkä blogien postauksia odotat aina eniten? Eli mitkä ovat suosikkiblogejasi?
Seuraan blogeja tosi huonosti. En oikein osaa käyttää bloggerin kaikkia ominaisuuksia. Minulla on kuuden blogin lista jotka katson säännöllisesti läpi.


8. Osaatko kustomoida nukkejesi meikkejä omasta mielestäsi?
Nääh. Ei ikinä kustomoitua meikkiä tehdasmeikin tilalle. Hartsilaisissa on välillä pakko mutta olen niin ylikriittinen että yleensä vihaan omaa kädenjälkeäni. En voi sietää nuken kasvoissa kotitekoisen näköistä jälkeä. Posliininuket joiden kasvot ovat polton jälkeen muuttamattomat ovat enemmän makuuni. Viivaan keskittyy toisella tavoin kun tietää sen olevan ikuinen.
 9. Mikä on lempieläimesi ja miksi?
Vaikea sanoa. Elän koirien ja hevosten ympäröimänä ja aika ajoin käy niin että ihmispuheen tuottaminen unohtuu ja vaatii ylimääräisiä ponnistuksia. Alan myös reagoida kuten ihminen ei reagoi. Kun tuuli lehauttaa maasta karkkipaperin, koirapuoleni käskee hyökätä saaliin kimppuun ja hevospuoleni käskee kavahtaa kauemmas uhkasta.
Pidän myös norsuista, hylkeistä, vuohista ja lokeista. Ottaisin mielelläni meille kamelin.

10. Mitä harrastat?
Kasvatan suomenhevosia ja englannintäysiverisiä sekä sileäkarvaisia kettuterriereitä. Joskin tämä intohimo on hiipumaan päin. Harrastan myös shetlanninponeja, australiankarjakoiria ja chihuahuoja. Koirat treenaavat meillä agilityä, verijälkeä, rallytokoa ja canicrossia. Koiraurheilussa tosin minua vaivaa motivaatiopula.
Luen paljon ja kerään Agatha Christien, Terry Pratchettin, Jane Austenin ja Simenonin kirjoja. Kerään myös koira-aiheista esineistöä sekä My Little Ponyjä ja Hevoshullu-lehtiä.
Teen mielelläni käsitöitä ja tykkään virkata pieniä, helppoja töitä tietokoneen ääressä. Minulla on myös puutarha josta yritän saada englantilaistyylistä. Rakastan kukkia.
Minulla on pieni kokoelma Pullippeja, Blythejä ja hartsinukkeja. Lisäksi muutamia posliinisia antiikkinukkejen reproduktioita. Tykkään keräillä mutta yritän pitää taipumukseni hallinnassa.

11. Tulevaisuuden haave-ammattisi?
Olisi ihanaa päästä kirjailijaksi. Tahtoisin olla käsityöläinen mutta pelkään olevani siihen liian raihnas ja laiska.

12. Tykkäätkö käydä huvipuistoissa? Jos tykkäät, nimeä suosikkisi
En yleensä pidä vempeleistä ja tivoleissa pyörivistä hysteerisistä lapsista. Disneyland oli kuitenkin suuremmoinen elämys. Siellä laitteista ei tullut myötähäpen tunteita ja näkemistä riitti myös niille jotka eivät tahdo katsella muiden ilonpitoa.

Olipa hauska kysely! Haastetta eteenpäin muille bloggaajille ja lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti