perjantai 20. heinäkuuta 2012

Jyväskylän hartsimiitti 19.7.

Jyväskylän seudulla ei ole liikoja nukkeharrastajia mutta meillä muutamilla on ollut tapana tavata säännöllisesti joko jossakin kahvilassa tai jonkun kantakaupungissa asuvan luona. Tällä kertaa saimme uusia miittailijoita kun miittiin pääsi kotopuolessa käymässä olevia harrastajia Helsingistä ja Tampereelta.
Miitti pidettiin perinteisesti Wilhelminan kakkukonditoriassa.
Jostakin syystä tuli lolitamainen olo juoda hillityssä seurassa teetä ja valikoida herkullisia kakkuja. Tuo kolmen suklaan kakku oli pettymys. Se oli pelkkää vaahtoa eikä siinä ollut kakkua nimeksikään. Kun vaaksan paksuinen pala kakkua on kevyt kantaa, siinä on oltava jotakin vikaa.
Mutta tuli todistettua että Vilperi on oikeasti chokolate tan ihonväriltään.

Doll Chateaun tonttutyyppi oli hämillään saamastaan ihailusta. Vilperi lohduttaa että siihen pitää tottua.

Tämä ihanuus on Alice In Labyrinthin valmistama. Hiukkasen verran normaalia MSD-nukkea lyhyempi, sirokasvoinen ja lapsenvartaloinen tyttönen on kaunis kuin mikä. Kuva ei tee alkuunkaan oikeutta eikä näytä suloisia nököhampaita. Jos Dede tarvitsee joskus uuden kuoren, tämä on vahvasti ehdolla.

Vilperi ja Pukitytöt sekä nalle. Tajusin vasta kuvia purkaessani että läsnä ollut tyylikäs minifee-punapää jäi kuvaamatta. Harmin paikka.
Miitit ovat yksi harvinaisista paikoista missä pääsee tutustumaan uusiin nukkemalleihin ihan omin käsin. Täällä kun miiteissä käy vain täysikasvuisia harrastajia, ei nukkensa puolesta joudu pelkäämään kuten monella muulla paikkakunnalla. Kuulimme pelottavia juttuja suurempien paikkakuntien suurista miiteistä joissa joutuu oikeasti tekemään pelisääntöjä jotta homma pysyisi kohtuuden rajoissa ja nukeille turvallisena. Huh huh.
Olisi kyllä hienoa päästä joskus miittailemaan Muuallekin. Esimerkiksi Tampereelle ei ole niin pitkä matka etteikö sitä nukkejen takia ajaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti