keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Bara siellä ja täällä

Bara on cool mimmi joka ei säikähdä elämän krouvimpiakaan asioita ja viihtyy hyvin myös miehisten asioiden parissa. Häntä on kyllä poikkeuksellisen mukavaa kuvata. En tiedä mitä taikaa siinä on, mutta kamerat rakastavat kaikkia Pullippeja.

Serkkupoikani vanha ja hyvinsäilynyt Mese. Kateelliset katkovat aina johtotähdet keulasta.


Puolisoni keräilyesineet ovat vähän suurempaa mittakaavaa. Mutta niitä ei tarvitse suojata valolta tai jemmata vitriineihin.

Minun Kangooni taustalasissa, kuten useimmissa muissakin autoissamme on mainos. OD-tiepalvelu on nettifoorumi Overdriven toisilleen tarjoama avustuspalvelu.
Bara näyttää ikkunan takaa kuvattuna ihan kummitukselta.

Minun autoni takakontista löytyy usein vähän epätavallisia asioita. Ette tahdo tietää mistä tuo alaleuka on peräisin....

Se on ruostetta kuten laulussa sanotaan. Tuo on kauan ulkona maannut työpöytä, ei onneksi yksikään ajoneuvoista. Bara näyttää kuvassa ihan Ronja Ryövärintyttäreltä.

Tyhjää hihittelyä. Kiitos katsomisesta!

1 kommentti:

  1. Tuo ruostekuva on yksi suosikeistani kaikkien näkemieni pullip-kuvien joukossa! Baran säkkärät hiukset mukailevat jännästi ruosteen rosottamaa reunaa ja muutenkin Baran ilmeessä ja kuvan tunnelmassa on jotain mikä puhuttelee minua ja josta tykkään kovasti~

    Sekä; nuket ja luut : aina hyvä!!

    VastaaPoista