perjantai 9. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 9. luukku

Kiire vaivaa ja näyttää uhkaavasti siltä että kalenteri alkaa toimia RAY.n pelikoneiden tavoin. Päivittäinen luukku tulee jos on tullakseen...

Nämä kuvat otin yksi yö muun huushollin jo nukkuessa. Olen aivan ihastunut noihin Tigerin minipallovaloihin. Sääli vain että tunnelmallisiksi ajattelemiini kuviin tuli oudon creepy, suorastaan halloweenmainen tunnelma. Lieneekö Monsterien aikaansaannosta?

Twylaa en ole tainnut kuvata montaakaan kertaa saapumiskuvien jälkeen. Se istui pitkään tietokonepöydälläni ja oli ehkä liian lähellä lähteäkseen mukaan kuvauksiin. Tämä Twylan versio on suosikkimonstereitani.

Cleon kuvista tuli todella pelottavia. Nyt näkee ensimmäistä kertaa että hän on ihan selvästi kirouksia langettavan muumion tytär.

Piti yrittää toista, hiukan pehmeämpää poseerausta. Mutta tässä silmien ilme on ehkä edellistäkin kierompi. Seuraavassa luukussa lupaan jotakin vähän leppoisampaa jouluaineistoa.

1 kommentti:

  1. Päivittäinen postaaminen on vaikeaa! Mutta onneksi Instaan on helppo postata jotakin, vaikka blogiin ei ehtisikään.

    Brittiläisessä traditiossa jouluyöhön kuuluvat kummitusjutut. Siten pieni Halloween-tunnelma kuvissa ei liene lainkaan sopimatonta.

    VastaaPoista