perjantai 2. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 2. luukku

No niin. Eilen jäätiin ison paketin äärelle...

Nendojahan sieltä paljastui! Sain eräältä harrastajaystävältä tarjouksen josta en voinut kieltäytyä. Huokaus, niitä tarjouksia on viime aikoina ollut. Mutta en valita! (muuta kuin ihan hiukkasen rahanmenoa...) Mikäpä sen ekologisempaa ja helpompaa kuin hankkia priima second hand-aarre kotimaasta ja vielä tutulta myyjältä. Usein ne hienoimmat tilaisuudet löytyvät juuri näin.

Working!! sarjan Popura Taneshima on nasta hahmo. Minulla on lämmin paikka sydämessäni niitä animehahmoja kohtaan jotka ihan oikeasti joutuvat tekemään työtä elääkseen.

Kun valo ei riitä se vaan ei riitä. Mutta sen saatte uskoa että tarjoilijattarella oli mukanaan vähintään kylliksi käsiä ja käsivarsia. Pelkäsin kuollakseni että ne romahtavat lattialle pakettia avatessani enkä enää ikinä löydä niitä kaikkia.

Kasvovaihtoehdot paketin kuvissa paremmin nähtävillä. Eteenkin tuo vasemmanpuoleinen liian pitkän päivän jälkeinen koomanaama on ollut viime aikoina itselleni liiankin tuttu.

Ulkona muoveista! Valmiina palvelukseen!

"Oletteko jo valmiit tilaamaan?"

"Kuulkaas nyt! Tuollainen peli ei vetele alkuunkaan!"

3 kommenttia:

 1. Ihana uusi figuuri ja söpöjä kuvia!❤
  Noita käsivarsiahan on vaikka muille jakaa. :'D

  VastaaPoista
 2. Onnittelut uusista hankinnoista! ^^ Hyviä tarjouksia on kyllä niin vaikea vastustaa :D

  VastaaPoista
 3. Ihania Nendoroideja on saapunut! <3 Tarjoilija-hahmoissa on kyllä jotain tosi viehättävää ja tykkään kovasti tuon Working!-sarjan Wagnaria-kahvilasetistä.
  LumiMikua tullaan varmaan näkemään myöhemmin lumisemmissa tunnelmissa? ;)

  VastaaPoista