lauantai 24. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 24. luukku

Viime jouluna en hankkinut itselleni ainuttakaan nukkeaiheista pakettia sillä yritin säästää alkuvuoden isoihin nukkehankintoihin, lähinnä ensimmäiseen Dollfie Dreamiini Yukiin.
Tänäkin jouluna tarkoitus oli tehdä samoin sillä hiukan ennen joulua lähti tilaus Dollchateaulle. Mutta kuinkas kävi?

Minun ei pitänyt hankkia nukkeasioita jouluksi lainkaan, mutta lopputulos oli silti kolme kokonaista nukkea ja iso asukokonaisuus Solinalle. Miten tässä näin pääsi käymään?

Aika tuli yllättäen myyntiin Pullip Suomen foorumille ja mikä iloinen yllätys, vieläpä kotikaupungissani. Se oli nopea ja liikoja harkitsematon kauppa. Aikaa hankkiessani ajattelin vain sen musteensinisiä hiuksia, nököhampaita ja sitä, miten kivaa oli saada yksi nukke jouluksi.

Aikan piti olla joltakin osin puutteellinen ja tiesin tämän sitä ostaessani. Mutta sen enempää minä kuin myyjäkään emme kyllä löydä siitä mitään vikaa.
En ole kovin taitava hepeneiden kanssa, joten saattaa olla että tämäkin pikkugootti joutuu siirtymään kasuaalimpaan vaatetukseen. Mutta tuo asu on niin kaunis että jokin aikaa sitä tahdon katsella nuken päällä.

Yrityksiä saada sisätiloissa esiin tuo mahtava hiusten väri. Ja ne hampaat...

Sitten, nämä kaksi. Onneksi on nukkeystäviä jotka tietävät mitä tarvitset vaikket itse sitä tiedäkään. Näiden kahden suhteen olin kyllä todella helppo nakki. Yksi whatsap-kuva ja sillä siisti. Tein näistä kahdesta kaupat autossa istuessani mikä osoittaa ettei someaikakaudella ole turvassa missään ;)

Paketti saapui ollessani sairaana ja päätin jättää sen avaamatta jouluun asti. Onneksi en tiennyt kuinka älyttömän ihana kaksikko siellä odotteli sillä muutoin en olisi onnistunut odottamaan. Nyt en onnistu laskemaan näitä käsistäni ensinkään.
Katsokaa muuten miten suloisen tonttulakin Paulia toi tullessaan. Olen puolen iltaa ottanut siitä tonttuilukuvia.

Pikku demonini Lipoca on ärjy mimmi. Iltayön salamakuvat eivät tee sille ensinkään oikeutta. Lisäksi minusta tuntuu että Lipoca on Hednarin sisko! En valitettavasti päässyt todentamaan asiaa, sillä Hednar on sukuaan kohtaan ytä sosiaalinen kuin minä itsekin ja katosi jonnekin. En normaalisti hukkaa nukkejani, mutta nyt on tunnustettava ettei minulla ole mitään hajua missä Hednar luuraa? En ole asianlaitaan yhtään tyytyväinen.

Tuo myssyn risti on muuten hankala. Se osuu keljusti silmään ja pelkään sen naarmuttavan silmämaaleja. Muutoin asun yksityiskohtaisuus yllätti minut. Älyttömän hieno nukke kaikilta osiltaan!


Solina sai tänä syksynä oman kroppansa ja olen vähän odotellut että se kertoisi miten tahtoo pukeutua. Olen myös sormimitalla mallaillut sen olevan sangen samaa kokoa Dollfie Dreamien kanssa. Vaateprojekti on kuitenkin jäänyt vähän sivuun.
Kunnes nukkeharrastajakaveri Instagramissa valitteli ostaneensa omille nukeilleen sopimattoman kokoisen vaatesetin. No, ajattelin että jollei Solinalle mahdu niin Yukille ainakin. Sieltä saapuikin laatikollinen kaikkea!

Pikkuhousuista päällystakkiin ja kaikki siltä väliltä. Välikerroksia olikin siinä määrin että pari hepenettä jäi tunnistamattakin. Osa sopi loistavasti, osa oli tiukkaa ja osa oli liian väljää. Eli normisettiä hartsinukkejen kanssa. Mutta kyllä kaikille käyttäjä täältä löytyy.

Solina muuttui somaksi pikkutytöksi minkä en arvannut olevan mahdollista. Nyt tarvitsemme enää pakkaskelit ja kaunoluistimet.

En sano että babysininen väri olisi harmaalle iholle se kaikkein sopivin, mutta katsotaan ensin miltä yhdistelmä näyttää oikeassa auringonvalossa. En malta odottaa kuivaa ja valoisaa talvipäivää.

Bonuskuva 1: Lipoca ja Paulia tulivat pakattuna ekokuituun joka on erinomainen pehmike mutta joka sotkee aika tavalla. Kuten tonttumyssystä näkee. Mutta kanoillani oli kuitujen kanssa hauskaa jälkikäteen.

Bonuskuva 2: Se hetki kun heräät ja takapuolellasi istuu demoni. Käykö muille ikinä näin?

SULOISTA JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE BLOGIN LUKIJOILLE!

2 kommenttia:

  1. Onneksi muillekin tuli monta joulunukkea, nyt ei hävetä ihan niin paljon se pakettimäärä jonka itse availin. :D Ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2017! <3

    VastaaPoista
  2. Iloista lähestyvää uutta vuotta! :) Taisi olla iloinen paketinavauspäivä. Ihan näyttävätkin sinun nukeiltasi nämä uudet tirriäiset, eli täsmämainonta selvästi onnistui hyvin. :)

    VastaaPoista