perjantai 5. elokuuta 2016

Paratiisikartanon Scavenger Hunt 2016 kierros 2

Minulta oli ihan tykkänään mennä ohitse, että My Little Pony-keräilijöiden Paratiisikartanon perinteinen kesäkilpailu Scavenger Hunt oli käynnissä. Missasin ensimmäisen kierroksen mikä oli harmi, mutta toiselle kierrokselle ehdimme nipin napin.

Tehtävänantona oli nähtävyys. Vaatimuksena oli että nähtävyys näkyy kuvassa kokonaan ja se on sen mittakaavan asia joka joko löytyy kartoista tai joka mainitaan matkailunähtävyyslistoissa. Mukaan piti saada ponin ja nähtävyyden lisäksi päivämäärää kuvaava lappu sekä mikäili mahdollista, joku kohdetta kuvaava matkamuisto.

Näillä main nähtävyydet ovat kortilla ja jouduin miettimään tarkasti miten asian toteutan. Tässä kuvassa täyttää kaksikin asiaa vaatimukset.

Ensinäkin Lutakon silta. Siitä ja sen kauniista iltavalaistuksesta on tullut yksi Jyväskylän maamerkeistä.
Kuokkalan sillalla on oma sivu Wikipediassa joten luulen sen täyttävän nähtävyyden tuntomerkit jo itsessäänkin.
Tässä linkki.

Bonuksena näette ponien pään päällä killuvan veistoksen. Se on Seppo Uuranmäen ympäristötaideteos Keinuja. Teoksen tarkemmat tiedot löytyvät tästä.

Kuten huomaatte, kanssani nähtävyyksiä oli katselemassa myös ankara ukkoskuuro joka halusi kovin osallistua kuvauksiin. Pelkäsin kovin että ponit päätyisivät järveen.

Hauska sattuma muuten:  minulla oli mukanani tätä kuvaa varten ainoastaan oikeanpuoleinen, sininen Sportstime-poni. Pinkki Paintingtime joka on samaa sarjaa löytyi juuri hetkeä aikaisemmin kirpparilta! Mikä sattuma sillä sarja ei ole mikään kovin yleinen!

2 kommenttia:

  1. Katselinkin kartsalla, että ompa kivan näköinen nähtävyys, vaikka eka oli että keinuja, missä, sitten sen huomasikin :D. Luulin hetken jopa oikeaksi keinujaksi..

    VastaaPoista
  2. Heh, se näyttää todella aidolta vaikka on varmaan kaksi kertaa normaalia ihmistä kookkaampi. Mutta iso on siltakin ja sen alla kookaskin veistos on pikkuinen.

    VastaaPoista