sunnuntai 21. elokuuta 2016

Leeken kimppatilaus

Viime viikolla saapui kotiin asti Leeken sesonkitilausjaksoon tehty kimppa. Leeke ei ole yleensä näiden tilausjaksojensa postittamisessa mikään raketti, joten tilauksen nopeus yllätti täysin.

Kaksi peruukkia ja silmät. Leeke ei myy pienimpiä kokojaan ihan kaikissa malleissa joten tilasin kaksi minua miellyttänyttä väriä Yutaa ajatellen ja ajattelin parturoida itse miehisemmän mallin.

Vaan kuinkas kävi... Sopiva tuumamitoitus on todellisuudessa vähintään kaksi tai kolme kokoa liian suuri. Minulla on nyt sitten kaksi hurjan kaunista peruukkia vailla käyttäjää ja Yuta jatkaa kulkuaan pulipäänä.

Yuta: "Apua, auttakaa! Ottakaa tämä tukahduttava meduusa pois naamaltani!"

Yukille tuli tilauksessa uudet silmät. Tilasin nämä siniset siinä uskossa että Yuki käyttäisi sinisiä peruukkeja. Tilauksen jälkeen hankittujen ruskeiden silmien myötä alkanut pinkki kausi yllätti minut täysin, joten voi olla ettei näillekään kauheasti käyttöä tule. Mutta eihän sitä tiedä jos Yuki talven tullen palaisi siniseen lookiinsa?

6 kommenttia:

 1. Yuta-parka :D Toivottavasti löydät vielä noille peruukeille käyttäjän, minulla sattuu olemaan tuo violettiharmaa omalla Withdoll Priscillallani ja se on kyllä todella kaunis.

  VastaaPoista
 2. Voi Yuta! ;) Minusta se on kyllä tosi söpö siilitukkaisenakin! Kyllä kauniit peruukit aina jossakin vaiheessa käyttäjänsä löytävät, älä huoli. :)

  Tämä on yksi syy, miksi en mielelläni ompele peruukkeja tuuma- vaan senttikoon mukaan. Pienessä koossa se tuumakin on aika iso heitto!

  VastaaPoista
 3. Yuta ei onneksi taida kärsiä kaljuudestaan. Pitää värkätä sille talveksi pipo.

  Pahoin pelkään että nuo kauniit peruukit löytävät kyllä käyttäjän ennemmin tai myöhemmin. Näyttävä ihan sellaisilta jotka ihan kerjäävät nukkea alleen ;)

  VastaaPoista
 4. Voisin melkein olla vahingoniloinen, niin paljon pidän Yutan lyhyestä tukasta. :P Vaikka tuo ruskea peruukki pörrösaparoineen olisi ollut mahtava, sen kanssa ei ihan mitä tahansa pipoa voisikaan käyttää. :D

  VastaaPoista
 5. Heh, luultavasti saparot olisivat saaneet lähteä jos peruukki olisi Yutan päähän päätynyt. Mutta tuo on jännä peruukki. Sain jo huiman vision siitä, millainen nukke sitä voisi käyttää...

  VastaaPoista
 6. Oho! Pitikö Yutasta tulla tyttö tai tyttömäinen poika tuolla saparoperuukilla!? :O Harmillista että peruukkikoko osui harhaan. Minustakin tuntuu, että monilla firmoilla tuo peruukkikoon määritys on... haasteellista. Aina peruukit ovat eri "löysyisiä"/"kireisiä" vaikka koko olisi sama.

  Yuki näyttää upealta sinisillä silmillä ja hiuksilla, vaikka olen myös pinkin lookin suuri ystävä! Ehkä hän voi vaihdella lookkeja. :3

  VastaaPoista