torstai 5. marraskuuta 2015

Mugi

Minun on monta päivää tehnyt mieli kuvailla näitä pienempiä ja nyt sattui sekä olemaan aikaa että kiva keli samalla kertaa. Tsumugi on saanut liian vähän huomiota joten nyt oli sen vuoro päästä pihalle.

Oli melkein pakkasta mutta ei ihan kunnolla kuitenkaan. Opin muuten tässä taannoin että sana mugi merkitsee ohraa.

Upea keli! Ärsyttää kun aika menee ihan muissa kuin ulkohommissa silloin, kun on tällaiset ilmat.


Tuo sammal muistuttaa kuuraisena ihan karvalankamattoa. Siihen paikkaan osuu aurinko vain varhain aamupäivällä ja lyhyen hetken. Jos kelit sallivat ja saan aamun sujumaan rivakasti, ehdin huomenna ottamaan siinä muitakin kuvia. (Yleensä kun teen tämän lajin suunnitelmia joko keli muuttuu välittömästi tai aamusta tulee muuten katastrofaalinen....)

Oho! Omena!

Se on ihan kohmeinen ja silti sitä on nakerrettu!

Kohmeisen luonnon pienet yksityiskohdat sopivat niin hyvin tällaisen pienen hahmon seuraksi. Se kyllä tuli mieleen että seuraava Nendo saisi kernaasti olla sellainen jolla tulisi talvivaatteet mukana.

12 kommenttia:

 1. Nendokuumeeni kasvaa vain entisestään näiden kuvien ansiosta.. niin soma ♥

  VastaaPoista
 2. Mahtavia ilmeitä! : D
  Ottamasi kuvat on tosi hienoja, hyvä keli näyttää tosiaan olleen. <3

  VastaaPoista
 3. Mugin ilmevalikoima on tosiaan edustava. Sen kanssa saa hauskoja tilannekuvia.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa tosiaan nähdä eri ilmeitä kuvissa, nukeilla kun tuppaa olemaan aina sama naama. :P Ihana tuo toisen kuvan nautiskeleva ilme, aivan kuin aurinko lämmittäisi kasvoja. :)

  VastaaPoista
 5. Mugin optimismilla varmaan kuvitellaan että lämmittääkin...
  Nendojen paras puoli ovat kyllä nuo naamat. Alan vasta pikkuhiljaa oppia käyttämään niitä. Huonoin puoli ovat tietty ne putoilevat ruumiinosat mutta ei nyt niistä sen enempää :)

  VastaaPoista
 6. Suloisia kuvia! ^3^ Ihmettelen aina ihmisten uskallusta viedä Nendoroideja ulos kuvattavaksi kun pelkään aina omieni viskaavan osasensa ties minne! :D Yhden Nendoni käsi on jo hävinnyt...

  Oho! Omena! -kuva sai hymyn huulille. Mugin ilme kun on niin mainio~ ;)

  Hmm. tuohon Tsumugin nimeen. Itseasiassa Tsumugilla ei ole mitään tekemistä ohra-mugin kanssa.
  Tsumugin nimi kirjoitetaan 紬 ja se tarkoittaa eräänlaista silkistä kudottua kangasta. Ohra, oomugi, taas kirjoitetaan ihan toisilla kanjeilla 大麦, usein myös katakanalla オオムギ
  *anteeksi besserwisseröinti :'D*

  VastaaPoista
 7. Besserwisseröi rauhassa! :D Minä kun en kanjeja lue niin tyydyn siihen mitä länsimaisilla kirjaimilla kirjoitetaan. Arvelinkin ettei Mugin kaltainen hienostotyttö olisi saanut nimeään arkisen viljan mukaan.

  Mugi on Nendoksi harvinaisen napakka. Ainakin verrattuna Mikuun joka lähinnä varisee ruumiinosiltaan jos sitä kohti katsoo. Sitä ei voi edes säilyttää muualla kuin boksissaan muovien suojassa jos tahtoo osien pysyvän tallessa.
  Mutta ainahan Nendon kuljettelu pientä stressiä on. Se on ehdottomasti niiden kurjin puoli. Muuten olisivat niin söpöjä ja hauskoja ilmeineen kuvattaviksi.

  VastaaPoista
 8. Mugi on söppänä pikku tyllerö ja sinun ihanat pikku sammalmättääsi sun muut pienelle tirriäiselle sopivat kuvauspaikat pääsevät sen kanssa oikeuksiinsa. Minustakin tuo vaihtuva ilme tuo tosi paljon eloa kuviin!

  VastaaPoista
 9. Itse asiassa minityypille on helpompi etsiä kauniita kuvauspaikkoja kun vaatimattomampikin mätäs riittää. Tässä vaiheessa syksyä kaikki on niin kulahtanutta että kivoja kuvauspaikkoja ei ole kuin ihan pikkuruisina.

  VastaaPoista
 10. Ihania ilmeitä! ^3^ Paljonko neitinen maksoi ja mistä ostit?

  VastaaPoista
 11. Ostin Mugin Suomesta second handina toiselta käyttäjältä. En muista lonkalta paljonko siitä makdoin posteineen, mutta mielestäni sain sen kohtuulliseen hintaan. Olin ylipäätään onnekas että löysin sen ja vielä Suomesta tutulta myyjältä.

  VastaaPoista