perjantai 20. marraskuuta 2015

Ensilumen hyökkäys

Harvoin ensilumi on minut yhtä totaalisesti yllätänyt kuin tänään! Käytin koiran aamuyöstä pihalla ja silloin satoi vettä. Kun sitten herättyäni vedin verhot syrjään, oli maa ihan valkeana.

Mikä hämmästyttävä yllätys. Ihan kiva mutta vähän varoittamatta saapunut.

Viime viikonlopun miitissä ostin Millyltä (Sweet Neat) ihanan Azone-kokoisen villapaidan Alisalle ja se tuli tässä kelissä tarpeeseen.

Sitä vain sataa ja sataa!

Kaikista kuivista risuista ja heinistä tuli kerralla hauskan näköisiä. Mutta nyt Alisan pitää saada uusi, värikkäämpi pipo. Ja lapaset.

Kuule, pitkävartiset kengätkään eivät olisi hullumpi juttu...

Ei tämä lumi varmaan pysy, mutta pidetään hauskaa nyt sen aikaa kun sitä on. Mutaa on paljon kurjempi kuvata

6 kommenttia:

 1. Uijui, kun ihania talvi kuvia! ❤️*\(^o^)/*
  Tänä aamuna kun heräsin niin oli ihan hirveästi lunta, pääseen kohta itsekkin kuvailemaan talvisia kuvia! ( ^ω^ )❤️

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniita kuvia! Alisan uusi villapaita on ihana, mahtavaa että se pääsi heti käyttöön. On niin kiva nähdä nukkeja lämpimästi puettuna. <3 Toivottavasti joulupukki tuo edes yhdet talvisaappaat!

  VastaaPoista
 3. Löytyisipä meidän nukeillekin joku hyvin istuva villapaita, nuo väriyhdistelmät on tosi nätit ^^. Aamulla yritin itse ottaa jonkinsortin kuvia, mutta dalneitini upposi hankeen vyötäröään myöten mikä vaikeutti kuvien ottamista..

  VastaaPoista
 4. Milly eli Sweet Neat tekee noita villapaitoja sekä Pullipin että muiden kokoisina. Minulla on kolme isompaa ja tämä pienempi Alisalle. Ihania <3

  Nyt kyllä tuli kerralla lunta ihan tosissaan! Elinen ensilumi oli söpöä kun sitä oli 10 senttiä. Nyt ulkona on varmaan 35 senttiä paksua suojalunta, sähköt ovat olleet tuntikausia poikki ja lumi ei enää ole yhtään hauskaa :(

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, Alisa on niin söpöinen. :) Ja Azoneissa on kyllä sitä jotain ihan omaa lumoaan.

  Pst. Teen kyllä tosiaan noita villapaitoja ihan missä koossa tarvitaan, ei kun vain kysymään, jos kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 6. Sweet Neatin villpaitoja ei voi kuin suositella! Meillä on niitä käytössä jo monta ja kaikki ovat paitsi kauniin värisiä, myös hyvin istuvia.

  VastaaPoista