sunnuntai 9. elokuuta 2015

Muutama Bea

Pitkästä aikaa Bea pääsi kuvattavaksi. Tyttö-parka on odotellut uusia vaatteita ja stringausta jo liian pitkään.

Bea sai nukkemiitistä tuliaisena Millyn ompeleman koirahameen joka tuntui piristävän tyttöä kovasti. Bea on niin pitkäraajainen ja laiha että vaatteiden löytäminen on vaikeata. Tämäkin hame on hiukan väljä, mutta kun paita on helman sisällä se asettuu ylle mukavasti.

Stringaukseen asti emme ole vielä ehtineet. Bea on aina ollut moitteeton posettaja ja ärsyttää käsitellä sitä nyt kun se alkaa löystyä. Vaikka eihän se nuken vika ole että omistaja on laiska huoltamaan...

Mutta sentään muutama kuva saatiin muistoksi. Yritän saada tälle kesälle jonkin kuvasarjan kaikista nukeistani.

Kuvauspaikkojen suhteen täytyy kyllä vähän skarpata. Joko lähteä reippaasti nuken kanssa kauemmas kuvaamaan tai sitten sisustaa omaan pihaan joitakin uusia paikkoja joissa ottaa kuvia. Pelkään että blogi käy katselijoille ikäväksi kun samat naamat pyörivät samoissa ympyröissä jatkuvasti.

Mutta tällaista tänään. Seuraavat kuvat onkin sitten taas vaihteeksi maalla otettuja ja niissä esiintyy hiukan faunaakin.

9 kommenttia:

 1. Ihana Bea! ♥ Hyvin sopii uusi koirahame ja nuo kengät ovat aivan ihanat! Voisin pitää niitä itsekin. Vähän on Bea alakuloisen näköinen toivoen ettet olisi sille niin julma kun se on alkanut vetkuksi vastoin tahtoaan. :D Bean suruisan hymyn ja alistuvan koiranpentukatseen taakse kätkeytyy selkeästi kyllä jotain muutakin kuin vain löysät narut. Nukkesi ovat tosi inspiroivia kirjoittamaan, tekisi mieli kuvata niitä kaikkia ja antaa ajatuksen lentää ja tehdä niistä omat versioni, että mitä niissä näen. ^^

  VastaaPoista
 2. Voi kaikin mokomin! Nukkeni ovat täysin käytettävissäsi.
  Bea on ihan roikottanut päätään alakuloisuudesta vitriinissä. Luultavasti se on pitkästynyt kuoliaaksi kun ei pääse enää niin usein ulos kuin ennen. Täytyy yrittää korjata asia.
  Pitkän tähtäimen suunnitelmissa on myös hankkia pari poikanukkea, jos se vaikka toisi säpinää nukkeväen keskuuteen ; ) Uskon että ainakin Myrtti ja Bea ilahtuisivat.

  VastaaPoista
 3. Uskomatonta! Juuri eilen mietin itsekseni että mitähän Bealle kuuluu, ja ajattelin esittää toiveen uusista kuvista. Jommallakummalla meistä on selvästikin jonkin sortin kykyjä. :D

  VastaaPoista
 4. Tuo hamehan on kuin luotu Bealle!
  Miten onnistutkaan valitsemaan tyttöjesi päälle aina ne pukevimmat vaatteet.

  VastaaPoista
 5. Heh heh. Pieni etiäinen oli olemassa että kun Beaa ei ole taivasten aikoihin kuvattu, joku voi hyvinkin kaipailla kuvia siitä. Itselläkin oli huono omatunto toisen huomioimattomuudesta.

  VastaaPoista
 6. Onpa Bea taas nättinä, ja kivastihan sopii tuokin lyhyt hamonen myös isommalle nukelle, ainakin näin sukkisten kanssa! :)

  Saisipa joskus itsekin kaikkia nukkejaan kuvatuksi. Minulla on useampi kaapissa istuja kuin kuvatuksi päässyt...

  VastaaPoista
 7. Bea on niin laiha että joutuu vähän väkisin lainailemaan pienempien nukkejen vaatevarastosta :)
  Minustakin tuntuu että useampi nukke istuu paikallaan kuin pääsee tekemään jotakin. Olen yrittänyt vähän ottaa ryhtiliikettä asian suhteen, mutta silti tulee suosittua tiettyjä. Noloa kyllä useimmiten niitä jotka ovat jo valmiiksi pöydällä hengailemassa ja jotka voi vaan siepata matkaan.

  VastaaPoista
 8. Bealle sopii turkoosi todella hyvin! :) Toivottavasti pääsen joskus näkemään tyttösen jossain tulevassa nukkemiitissä. Hänellä on niin viehättävät kasvot ja laiheliini kroppa vetoaa. Enkä suinkaan ole hurahtanut tannityttöihin... ^^'

  VastaaPoista
 9. Täytyy ottaa Bea mukaan seuraavaan miittiin! Se on livenä vielä söpömpi kuin kuvissa.
  Hartsilapsissa on muuten parasta aikaa tanni Rosetten Fir myynnissä, vink vink...

  VastaaPoista