lauantai 22. elokuuta 2015

Auringonlaskussa kylpien

Kuuman päivän lauhkea ilta, täysin tuuleton. Järvi aivan vaiti ja hiljalleen mailleen painuva aurinko. Niin rauhallista. Niin kaunista.

Pieni varoitus jos lukijoissa on niin herkkiä henkilöitä että puolipukeisuus saattaa kiusata. Seuraa maltillisissa määrissä paljasta pintaa.

Rantavesi on lämmintä!

Mutta aurinko alkaa painua mailleen. Kohta tulevat viileys ja hyttyset sen mukana.

Aurinko kun päätti retken, siskoistaan jäi jälkeen hetken, päivänsäde viimeinen...Aurinko ansaitsee palvontansa.

Rikkeetöntä. Lomalainen ypöyksin paratiisissaan.

Auringonvalosensuuria. Nyt alkaa tulla kylmä ja pitää lähteä laittamaan paita päälle.

7 kommenttia:

 1. Niin kaunista! Tyynessä vedenpinnnassa on jotain maagista ♥ Ja vielä kun siihen yhdistää kauniin auringonlaskun ja suloisen tyttösen niin kaikki on täydellistä! ^^

  VastaaPoista
 2. Se oli todella rikkeetön kuvaushetki! Yhdelläkään muulla mökillä ei mölytty, kukaan ei veneillyt eikä tuulenhenkäyskään rikkonut järven pintaa. Oikein harmitti ettei tullut Alisalle uikkaria ylle, mutta mistän tätäkään olisi ennalta aavistanut. Parhaat kuvaushetket hiipivät kohdalle sattumalta. Suunnitellusti noin kaunista iltaa ei olisi tullut kohdalle ikinä.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Minusta (puoli)alastomuus sopii hyvin Suomen kesään, useammin kai sitä mökillä ollaan naku-uinnilla kuin sovinnaisesti uimapuvussa. :)

  VastaaPoista
 4. Niin upeita kuvia, että ihan tällainen pesunkestävä kaupunkilainenkin alkaa haikailla omaa mökkiä :D<3

  VastaaPoista
 5. Minäkään en ole vähääkään mökki-ihminen. Luultavasti siksi, että mökkimme on aika karu laitos. Mutta kun kuvaa järvelle päin, maisema näyttää hyvältä ;)
  Tajusin tänä kesänä että nukkeja tulee kuvattua todella vähän ilman vaatteita. Ei edes keveämmissä pukimissa vaikka keli sallisi. Olen nyt yritänyt vähän kuvailla puolipukeisia kun kohta kuitenkin alkavat taas villapaitakelit.

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita kuvia, täydellisen tyyni järvi ja auringonlaskun värit luovat näihin taianomaisen tunnelman. ♥

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Taas kerran nähdään että valokuvan taika perustuu illuusioon. Kukaan ei tahdo kuulla että hyttysiä oli niin paljon että kuvaajalla oli huppu päässä ja että vastarannalla hakattiin metsää ;)

  VastaaPoista