keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Tsumugi Nendoroid

Tämä kuvasarja on kovin kiireiseltä viime viikolta. Silloin oli sentään yksi kauniskin päivä...

Olen tainnut täällä blogissakin mainita, että tahtoisin K-Onin tytöt jossakin muodossa figuurihyllyyni. Ongelma on vain siinä että harvassa sarjassa kaikki ovat onnistuneita. Azoneissa Azusa on söötti ja muut, no niin... Sama monessa muussa sarjassa. Yksi tai kaksi sievää ja loput kömpelöitä.
Nendoissa en ollut edes miettinyt bändin hankkimista, sillä tiesin sarjan loppuunmyydyksi jo aikapäivät sitten. Mutta sattui onnekas sattuma ja suomalaisella foorumiystävällä oli myynnissä Mugi, Nendoporukasta suosikkini!

Hologrammit ja kaikki. Tämä on siis aito, toisin kuin Mikuni.

Heh, kiireisenä päivänä saapunut paketti oli pakko avata hätäiseen hevosten ruokkimisreissulla ja ottaa muutama kuva kun toinen on niin nätti ja olin niin iloinen siitä että satuin tämän tutulla myyjällä myynnissä huomaamaan.

Se oli harvinaisen lämmin päivä ja varjot ovat kuvissa jyrkkiä. Mutta olen iloinen että nipistin aikaa näille kuville. Sen päivän jälkeen ei olekaan montaa aurinkoista päivää nähty. Kesä, jos luet tätä foorumia niin nyt alkaisi olla viimeiset tilaisuudet skarpata!

Pensaikossa hiippailee joitakin isoja elukoita!

Metsämansikoita!

Niittykukkia! Mikä ihastuttava tuoksu!

Iiiiiiiihhhh!

Ukonhattu ja muut mummolan perennat alkavat kukkia. Nekin ovat kaivanneet aurinkoa.

Tämä Mugin ihastunut naama on niin söpö etten tahdo hennoa vaihtaa sitä noihin muihin. Eikä tullut otettua kuvia proppienkaan kanssa. Mukana tuli kosketinsoitin, teetarjotin käsineen ja käsi millä vaihtaa kulmakarvoja.


Bonuskuva: Tiedättekö sen tunteen kun kohottaudutte makrokuvauksen maailmasta ja näette, kun lähimmäisenne nauravat teille selkänne takana?


7 kommenttia:

 1. Kiva huomata, että Mugi on päässyt perille uuteen ja selvästi rakastavaan kotiin! :3 Hauskoja hetkiä uuden nendon kanssa! : )

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä kerran tätäkin kautta! Olen niin fiiliksissä Mugista että en ole hennonut edes nostaa pakettia pois printterin päältä paraatipaikalta. Pitäisi keksiä kiva paikka ottaa sisäkuvia noiden lisäosasten kanssa.

  VastaaPoista
 3. Harvinaisen söpö figuuri! <3 Tuo riemastunut ilme on niin söpö, ja ilmeiden vaihtuminen kuvissa tekee eloisan vaikutelman kuvasarjaan.

  Ja tuo viimeinen otos on kyllä melkoisen muikea tallennettu ilme myös! xD

  VastaaPoista
 4. Voi ei miten ihana tuo metsämansikkakuva onkaan! Tuolta minustakin tuntuisi jos löytäisin luonnosta mansikoita. :D

  VastaaPoista
 5. Sweet Neat: Mugi on todella suloinen. Tuli heti tarve hankkia pari muutakin Nendoa. Nuo vaihtuvat naamat ovat hauskoja vaikka se tietääkin sitä että kuvaukseen on roudattava taskullinen hukkuvaa pikkuosaa mukaan.

  Kotoko: Ei kun etsimään! nyt on enemmän metsämansikoita kuin vuosikausiin. Kaikki penkat punaisenaan. Sääli vain etteivät ole kovin hyvin kun ovat kärsineet auringon puutteesta.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut uudesta nendoroisesta!! Ihanan pirteitä ja kesäisiä kuvia oot onnistunu ottamaan! Jotenkin tuntuu ettei tänä kesänä oo kerenny ite käymään ollenkaan kuvailemassa ulkona kun on ollu niin kurjat säät. Ja jos aurinko on pikkasen pilkistäny jonain päivänä niin yleensä oon just sillon ollu töissä... (;____;) Noh, onhan tässä vielä kesää pikkasen onneksi jäljellä!!

  VastaaPoista
 7. Minustakin tämä kesä on ollut hirveä pettymys. Ihan kuin pitkä, kalsea kevät siirtyisi pimeään syksyyn ilman että välissä on ollut yhtään mitään :(
  Jos ja iso jos kesä aikoo petrata niin elokuun pitää olla aivan ihastuttava ilmoiltaan.
  Minustakin tuntuu että ne ainoat hienot kelit olen joko istunut autossa tei tehnyt jotakin muuta yhtä hyödytöntä.

  VastaaPoista