keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Uudet Monsterit esittelyssä

Viikko sitten kirpparilta löytämäni Jane ja Clawden viimeinkin tarkemmissa kuvissa.

Jane Boolittle on hullun(?) eläinten kanssa höpisevän tohtori Doolitlen tytär ja varttunut jossakin Amazonin viidakoissa. Hänen lemmikkinsä on laiskiainen ja asusteissa toistuvat seudun käsityöperinteet kuten Jivaro-heimon kutistetut päät ja sulkakuoviot.
Harvalle Monsterille Monster Highin kallologo sopii niin hyvin kuin tälle Janelle. Kalloja on niin seremoniasauvassa kuin vyölläkin.

Synkkä kuvauspäivä teki sen, ettei kasvojen väreistä saa tolkkua. Meikki on hillitty ja silmien alla on valkoiset pisterivit.
Tykkään kovasti musteensinisen ja likan yhdistelmästä punaisin korostuksin, mutta jostakin syystä olin kuvitellut että viidakkomonsteri voisi olla vihertävä? Hiukset ovat hämmästyttävän laadukkaat, täysin liimattomat ja pehmeät.

Rakastan Monsterien mietittyä ja jokaiselle hahmolle uniikiksi tehtyä hahmosuunnittelua. Janen toinen kenkä on sulkakuvioinen, toista pitää ylhäällä käärme.

Myös korvakorut ovat eri paria. Toisessa on torahammas joka näkyy ylemmässä kuvassa ja toisessa on sulkakimppu.
Laiskiainen on kumia ja sillä on viillos selässä jotta sen saa hyvin joustamaan selkään. Toimiva yksityiskohta mutta tässä teemassa tavattoman creepy. Eteenkin kun laiskiaisessa näkyy noita ompeleitakin... Zombielaiskiainen?

POKS!

Lue etusormen ja nimettömän välistä, dude!

Nyt sitten tuli kaksoiskappale jota yritin vältellä. Mutta Clawden on suosikkihahmoni ja se toinen versio mikä minulla on on ihan eri näköinen. Sitä paitsi rakastan tuota purkkapalloa<3 Olen viime aikoina tykännyt nukeista joilla on joku ilme tai muu kuvaamista hankaloittava tekijä. Se tuo mukavasti haastetta lisää.

Pelijalkineet eli säärenlämmittäjän ja piikkarin yhdistelmä. Niin käytännöllistä! Mutta hei, on tuokin piikkari. Ja baseballin pelaajat tarvitsevat piikkarit jotta ote kentästä pitää.

Ottelu alkaa kunhan kenttä on huollettu.

Reisiluumaila ja silmämunapallo. Mikähän ääni tuosta lähtee kun sitä lyö? Slits?

Pelivälineet omassa laukussaan.
Laukussa ja Clawdenin pelipuvussa toistuu Clawdenin suosikkiteema vetoketjut. Mielestäni rautahampainen keksintö jota on miltei mahdotonta väkivalloin repiä auki on loistava teemakuvio ihmissudelle.

Tällä Clawdenilla on miellyttävän kohtuullisen hiukset ja ehkä kauneimmat ja hillityimmät silmät mitä yhdelläkään Clawdenin versiolla on nähty. Silmät oikein vielä korostuvat, kun alapuoli kasvoista jää purkkapallon taakse piiloon.

Nyt kun vielä keksisi, miten majoittaa kaikki kasvavan nukkeperheen jäsenet vitriiniin turvaan niin olisin hyvin tyytyväinen. Nyt porukkaa hoippuroi työpöydälläni joka on täysi muutenkin ja pelkään että sattuu vielä joku tapaturma.
Sillä pitkän hiljaiselon jälkeen asioita tapahtuu. Alennusmyynneistä tarttui jotakin mukaan ja yksi maksettu nukke on matkalla. Mutta niistä lisää myöhemmin.

6 kommenttia:

 1. Hih, hauska postaus Clawdenista :D

  Minulla alkaa olla sama ongelma nukkieni kanssa: ne eivät mahdu enää kivasti työpöydälle tai kirjahyllyyn! ;_; Joten vitriini olisi tosiaan poikaa...

  VastaaPoista
 2. Clawden on ihan huippu! Tosin on ihan mahdollista ettei siitä muun näköisiä kuvia saakkaan?
  Minulla on vitriini, mutta se on jo ahdas. Mutta kun ahdas on talokin, ei toiselle tunnu löytyvän mistään tilaa :(

  VastaaPoista
 3. Mahtavia löytöjä! :o Minä haluaisin tuon ihanan muovilaiskiaisen, tulisipa se joskus vastaan kirpparilla.

  VastaaPoista
 4. Tuossa laiskiaisessa on jotakin pelottavaa. Postitan sen sinulle jos se alkaa ahdistaa liikaa.

  VastaaPoista
 5. Pelottavaa? :D No, houkutteleehan sen hypnotisoiva katse kyllä jäämään aamulla sänkyyn... Jos omistajat muistuttaa lemmikkiään, niin laiskiainen on ihan oikea valinta mulle. ;)

  VastaaPoista
 6. Minusta tuntuu että tuollainen ompelein varustettu laiskiainen lähee pitkine kynsineen liikkeelle siinä vaiheessa, kun muut vetäytyvät nukkumaan...

  VastaaPoista