lauantai 21. helmikuuta 2015

Jälkilöylyt

Nukkenäyttelyprojekti on nyt virallisesti ohi! Näyttely loppui jo viime sunnuntaina,mutta aikataulukiireiden vuoksi ehdimme hakea nuket ja kamppeet kotiin vasta tänään.

Kaksi laatikollista huolella käärittyjä muumioita. Sekä taskullinen minikokoisia pyykkipoikia ja irrallisia S-koukkuja. (Ovat uunin reunuksella jos en löydä niitä siinä vaiheessa kun alan kasata Myrttiä takaisin ennalleen.)

Näyttelyn ylimääräinen kesto oli herättänyt kiitosta sillä vielä eilen oli käynyt joku seurue, jolle oli vasta ovella selvinnyt että näyttelyn olisi pitänyt olla jo ohi. No, iloinen yllätys ettei se ollutkaan.

No niin Nono, nyt lähdetään kotiin!
Tahtoisin niin kovin päästä kasaamaan johonkin museoon sen haaveilemamme massiivisemman nukkenäyttelyn mihin saisi hartsinuketkin esille koko skaalan valtavassa laajuudessa. Mutta olisiko nyt jonkun toisen kaupungin vuoro? Ainakin pääkaupunkiseudulla harrastajavolyymi on aivan toisenlainen Jyväskylään verrattuna.

Lydia kaipaa ihan selvästi jo ulos vitriinistään.

Joku siis leikki nukeillaan ahkeran näyttelyn purkamisen sijaan. Mutta kun minua on niin harmittanut etten ole päässyt käyttämään hyödykseni museon arkkitehtuurin tarjoamia mahdollisuuksia.

Magdalena ja parsa. Olisikohan tuo Hienohelma? No Magdalena ainakin on sellainen. Taustalla häämöttää hiukkasen yliopiston Ruusupuiston uudisrakennus.

Viimeinen vieriväinen. Älä sure Myrtti, en unohda sinua ja yritän ehtiä kokoamaankin ihan pian. Sitäpaitsi ehdin kehitellä suunnitelman että sinulle hankittaisiin poikaystävä. Tahdon päästä kuvaamaan söpöjä romanssikuvia.


Bonuskuvana Frostbiten jälkilöylyt:

Saakohan coniin ottaa koiran? Jos se on puettu cosplayasuun? Jos se on ihan pieni tai teeskentelee alpacassoa?
En ole koskaan kuvitellut cossaavani itse, mutta jostakin syystä Zorrolle tulee mieleen vaikka mitä hauskoja pukuja. Tässä tosin ollaan arkireleissä.

Muuten, teitä vierailijoita on ollut parin viime päivän sisällä miltei 600! Olen silmät ymmyrkäisinä hämmästyksestä. Kiitos siitä kuuluu Tiinyanille Pureneemo Diaries-blogiin  "Pus"
Tervetuloa vain uudet katselijat. Toivottavasti viihdytte!

7 kommenttia:

 1. Hih, ihana Zorro <3 Vain iltabileisiin mentäessä tarkastettiin laukut, niin varmaan tuon kokoinen kaveri olisi aika helppo salakuljettaa sisään ;)

  Vai heila Myrtille... Heti heräsi uteliaisuus! 8)

  Mukavaa, että linkitys toimii :)

  VastaaPoista
 2. nwn ihana pikku Zorro!♡
  Myrtti on niin kaunis ja olisi varmaan ihana nähdä söpsejä kuvia Hänestä ja ehkä tulevasta poikaystävästään '3' ♡

  ~Siniapila

  VastaaPoista
 3. Zorro mahtuu pienempäänkin käsilaukkuun. Se osaa tehdä myös näyttäviä alien-imitaatioita matkustaessaan vaatteiden sisällä.

  Myrtti todella tarvitsee jonkun. Se on vain niin haastavan muotoinen, että täytyy vähän miettiä, minkä firman miehet näyttäisivät rinnalla parhailta. Tai edes skaalaan sopivilta. Kun Myrtti on niin pikkuinen ja hoikka, ei poikkiskaan voi olla mikään järkäle.

  VastaaPoista
 4. Kävin siellä näyttelyssä tammikuun lopulla, ja tykkäsin! : > Eniten kiinnosti bjd't ja figut. Kiersin myös pari muuta museota ja Cosplay-näyttelyn. : D Jyväskylään on täältä ihan sopiva matka, pääkaupunkiin en välttämättä olisi noin vaan päässytkään.
  Nonoon ihastuin jo näyttelyssä, ois mahtavaa nähdä enemmän kuvia tytöstä. : >

  VastaaPoista
 5. Kivaa kuulla että näyttely oli näkemisen arvoinen. Meistä se oli aika pikkuinen ja vähän pelkäsimme, vaivautuuko kukaan niin muutamaa nukkea varten paikalle tulemaan. On mahtavaa kuulla että onnistuimme pienuudesta huolimatta tuomaan katsojille elämyksiä.

  Nonosta on takuulla tulossa lisää kuvia lähiaikoina. Nyt, kun kaikki ovat kotona sitä vain odottaa siedettävää keliä että pääsisi ottamaan uusia kuvia.

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa kotiin takaisin Turren nukkeloiset! <3 Hienoa että näyttely oli menestys ja sai vielä jatkoaikaakin. Antaa toivoa että joskus joku taho voisi tosiaan järjestää isomman nukkenäyttelyn jossain. En kyllä tiedä pystyisinkö itse olemaan nuksuistani erossa näyttelyn ajan. ^^;;

  Pinkki pukee Zorroa~ <3

  VastaaPoista
 7. Heh, pinkki nauha korostaa kaljuja korvantaustoja.

  Nukeista erossaolo sujui hämmästyttävän kivuttomasti. Heräsi taas ajatus tarvitseeko niitä oikeasti olla tuollaista määrää?

  VastaaPoista