lauantai 3. toukokuuta 2014

Pisarat

Rakastan pisaroita. Eteenkin kun niihin lankeaa sopivasti valoa. Myöhästyin varttitunnin täydellisen valon hetkestä.

Vähän korkeammalla ollut aurinko tai vähän lisää pisaroita ja kuvaushetki olisi ollut perfect.

Tuuli niin että hiuksiin tuli elämää, mutta ei niin että pisarat olisivat pudonneet. Hyvä niin.

Näiden kahden kuvan väliltä ei tahtonut tulla valintaa, joten saatte nähdä molemmat. Baran silmien sävy toistuu niin kauniisti märän vadelman oksissa.

Kevät etenee. Vielä kuukausi lämmintä ja tämäkin kirsikka-poloinen voi harkita kukkivansa. Olen vähän kateellinen muiden nukkekuvaajien kotiseutujen maaliskuisesta hanamista. Blääh.


Tänään nimittäin satoi ensin muutamaan otteeseen ensin rakeita ja lopuksi vielä luntakin. Maa ihan valkoiseksi. Se siitä varhaisesta keväästä. Olisi satanut rehellisesti vettä, sitä maa olisi oikeasti tarvinnut. Ei uutta palelluttamiskerrosta. Juuri tämän vuoksi kevät ei ole mikään suosikkivuodenaikani. Se on petollinen ja epäreilu.5 kommenttia:

 1. Kauniita ja herkkiä kuvia Barasta! Sitä unohtaa aina miten Suomi on niin valtava maa, kun itse asuu täällä eteläpäässä ja nauttii jo koivun vihreistä lehdistäkin, ei siis enää pelkistä hiirenkorvista. Täälläkin tuli niin sadetta, rakeita kuin räntääkin vapun maissa, mutta luonto tuskin hirveästi saa siitä takapakkia. Toivottavasti kevät lähtisi sielläkin etenemään reippaasti kohti kesää, koska nukkesi kukkaloiston keskellä ovat kaunista katseltavaa! ♥︎

  - Lily Silver

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Täällä kevään piti lumettoman talven jälkeen olla etuajassa, mutta jotenkin nyt tuli ihmeellinen jämähdysvaihe eikä mikään tunnu kasvavan.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Mää toivoisin että tämä kylmä kevätsää vaihtuis kertaheitolla kesähelteiksi, mulla ei nimittään oo yhtään välikausitakkia. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Saisi todellakin tulla jo rehellisesti lämpimät ja kesäiset ilmat.

  VastaaPoista