keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Adventurers Clubin huhtikuun haaste
Adventurers Clubin huhtikuun haaste oli eksoottiset eläimet.

Adventurer's Club
Olin valtavan pettynyt kun niin moni haasteeseen osallistunut käytti jotakin pehmoleluja oikeiden eläinten sijaan. Myönnetään kuitenkin että haaste oli jälleen vaikea. En itsekään harrasta eksoottisia lemmikkejä eikä mikään pihapiirin villieläin osoittautunut yhteistyöhaluiseksi. Kun vielä onnistuin sairastumaan oikein kunnolla, piti mennä siitä mistä aita on matalin.

Hirveässä vatsataudissa kuvattu pikasarja Alisasta ja Nikolaista. Kuukausi uhkasi loppua kesken.

Nikolai ei nyt mikään eksoottinen ole, mutta ihka oikea kuitenkin.

Nyt mä lähden meneen...

6 kommenttia:

 1. Ääää! Söpösiä, kuvat, nukke sekä jyrskin. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo viimeinen kuva on loistava XD ,Mallin työtunnit tulivat selkeästi täyteen.

  VastaaPoista
 3. Jaa, nytkö se vatsatauti ehti sinnekin. Määkin sairastin sen, kivasti yo-kirjotusten aikana. :/ Paranemisia!

  Ja olipahan aihe, ei ihme että moni turvautui pehmoleluihin. En kyllä tiiä ketään kellä ois mitään kilpikonnaa eksoottisempaa lemmikkinä. :D

  VastaaPoista
 4. Kilpikonna olisikin ollut jo tosi eksoottinen. Hiiri maailman yleisimpänä nisäkkäänä on ehkä lähinnä ironiaa. Yksi kuvaushaasteen osallistuja käytti undulaattia, muilla oli leikkieläimet. se oli minusta vähän liian helppoa.

  VastaaPoista
 5. Nikolai on suloinen! :) En tiedä ovatko hiiret yhtä kovia pureskelemaan asioita kuin gerbiilit, mutta itse en uskalla viedä mitään nukkeja tai leluja gerbiilien lähelle, koska ne suorastaan rakastavat pehmeää muovia. :D

  Oi voi, minulta on jäänyt nämä haasteet ihan toteuttamatta vaikka niin ajattelin että osallistuisin tunnollisesti joka kuukausi. No, pitää nyt toukokuussa ryhdistäytyä. :)

  VastaaPoista
 6. Nikolai on onneksi niin tarkka ettei koske vahingossakaan mihinkään sille tuntemattomaan ruoka- tai muuhun aineeseen. Se on ihan järkyttävän ennakkoluuloinen pureskeltavansa suhteen.

  VastaaPoista