perjantai 17. tammikuuta 2014

Viestinvaihto

Linnet saavutti 365 kuvan maratoninsa määränpään viisi päivää vuodenvaihteen jälkeen. Eli emme me hirveästi jälkeen vuoden aikana jääneet.

Tässä vuoden viimeisessä kuvassa Linnet poseeraa Maria Drockilan kynttilän kanssa vielä jouluisen juhlavissa tunnelmissa.

Sillä 1.1. 2014 aloitti Edie oman 365 kuvaa maratoninsa. Hetken aikaa jouduin kuvaamaan molempia.

Edie on arka ja väritön. Hyvin vaikea kuvattava.

Ainakin kun vertaa värikkääseen ja kameraa rakastavaan Linnettiin. Muutos ei ollut helppo.

Mutta Edie on aloittanut paremmin kuin osasin aavistaa. Ehkä hänen kamerasäteilynsä on vain ollut piilossa tähän asti? Kävimme harjoittelemassa julkisen paikan kuvailua moottoripyöräilijöiden rompetorilla Jyväskylän messukeskuksessa.

Ja jotta turha ujous karisisi, otettiin heti kaikki vaatteetkin pois. Ulkomaisilla foorumeilla tykätään aina niin kovasti saunomiskuvista.

Joten eiköhän tästä vuodesta selvitä. En tule lainkaan kaipaamaan kaikissa kuvissa kasvojen eteen lentäviä punaisia hiuskarvoja.
Eli tästä alkaa nyt Edien vuosi.

4 kommenttia:

 1. Mahtava tuo saunomiskuva! :D Odotan innolla Edien vuotta, tykkään Blytheistä joilla on simppeli meikki ja juuri tuollainen kampaus.

  VastaaPoista
 2. PdPa.ta simppelimpää meikkiä ei olekaan. Sillä ei ole luomivärejä, ei poskipunia eikä mitään muuta kuin paljas kalpea naama. Joka on muuten tehdasmatta. siihen kalpeuden ja laventelinväristen huulien yhdistelmään minäkin aikanaan retkahdin.
  Polkka on vain Blythen naamalle se pukevin. Ei siitä mihinkään pääse. olen uhonnut etten enää suostu hankkimaan Blythejä, joiden tukka ei asetu muotoonsa pelkästään ravistamalla. Ihanaa kun ei tarvitse aina olla kampaa reissussa.

  VastaaPoista
 3. Onnea Linnetin vuosihaasteen päättymisestä ja iloa uuteen ja erilaiseen Edien vuoteen! Aivan ihanat nämä aloituskuvat, saunomiskuvassakin on sellainen rentous ja lämmön tunnelma että ihan ihmetyttää. Olet taitava kuvaamaan Blythejä, niissä on oma haasteensa kun ovat tällaisia tönköhköjä nukkeja, mutta saat niihin kuitenkin liikettä ja asentoa ihailtavalla tavalla. Viimeisessä kuvassa tykästyin omenanvihreisiin silmiin ja mekkoon! Kun Edie on niin vaalea, niin värit korostuvat sitäkin vahvemmin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Tuo sauna on oikeasti kuuma, siitä kai lämmön efekti tulee? Tajusin nimittäin vasta jälkikäteen, ettei nukkekuvaa varten olisi välttämättä tarvinnut lämmittää saunaa oikeasti kylpykuntoon... Sen siitä saa kun on sama pää kesät talvet. onneksi eivät ne löylyt hukkaan menneet.
  Blythejä on kyllä tosi vaikea kuvata. Kun katson Flicristä Linnetin vuosikuvia, niin minusta loppuvuotta kohti kuvaaminen alkaa muuttua luontevammaksi.
  http://www.flickr.com/photos/58397571@N02/sets/72157632402153902/
  Saa nähdä miten Edien kanssa käy? Se kyllä kaikessa vaaleudessaan on aika kiva tausta väreille.

  VastaaPoista