perjantai 31. tammikuuta 2014

Myrtti poseeraa

Lyhyen harvinaisen hetken paistoi sisälle aurinko. Ja kiva kirjava pöytäliina oli nostettuna turvaan lämmitettävän uunin päältä. Saimme siis satsin sisäkuvia vaihteeksi.

Myrtti pääsi vaihteeksi poseeraamaan. Se on kumma miten uusin nukke inspiroi aina eniten vaikka olisi miten viallinen.

Joka kuvitteli Rosetten nukkejen sääret siroiksi niin vilkaiskaapa näitä pillikinttuja!

Tässä käsityössä on jotakin pahasti vialla. Meillä on siinä sykkyrä.

Ihan ilman salamaa ei selvitty, ja salama tekee häijyä Myrtin ihon ja silmien värille. Jälkimmäisistä tulee ikävän virtsankeltaiset lämpimän ruskean sijaan. Niihin tulee lisäksi pistävä ilme.

Myrtti mietiskelee. Tästä kulmasta silmien ilmeen ja sävyn muutos näkyy erityisen selvästi.

Seepialla tilanne on väliaikaisesti korjattu. Kuvitelkaa, löysin seepia- ja mustavalkoasetukset kamerastani vasta hiljattain. Syytän ohjekirjaa joka tuli minidiskillä jota ei minun aparaateillani pystynyt silloin eikä nykyään lukemaan. No, harvoimpa tällaisiin kuviin on tarvetta.

Samalla kuvauskerralla tuli otettua muutama Monster High-kuvakin, mutta ne saatte seuraavassa postauksessa!

4 kommenttia:

 1. Kyllä nuo oli parempia kuin yksikään mun ottama kuva, oikein kateeksi käy. Todella kaunis taustakangas, aivan kuin maalaus. Myrtti-raasu on niin hoikka tyttö että pää näyttää isolta muuhun kroppaan verrattuna. Saisikohan urheilulla laihakin nukke lihaksia? ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista! Punastumme Myrtin kanssa hämmentyneinä.
  Räikeä kangas on oikeasti kierrätyspuuvillainen pöytäliina jonka olen värjännyt mikroaaltouunissa. Normaalisti se peittää tuota uunia mutta harhailee nyt lämmityskaudella siellätäällä.
  Myrtti on kyllä epäterveen laiha. Nuo vaatteet vielä korostavat vartalon ohuutta. Pitäisi kokeilla sopisiko tuo pää paremmin hiirelläolevaan Resinsoulin maturempaan kehoon joka on paljon uhkeampi kaikkialta.

  VastaaPoista
 3. Hauskaa nähdä taas Myrttiä! Myrtin keho tosiaan on kovin hoikka, mutta toisaalta se myös korostaa sitä että kyseessä on keijukais-tai haltiamainen hahmo. (päätellen suipoista korvista. :)

  Kuvat ovat kivoja ja tykkään myös tuosta taustakankaasta, se on hyvin taiteellinen. :3 Minusta silmät eivät ole kuvissa pissanväriset vaan nätit. ;'D Seepiakuva on tosi kaunis, niitä katselisi sinulta mieluusti lisääkin.
  Ja kyllä kiitos, monsterikuvia! ^3^ On kova monsterikuume meneillään just nyt!

  VastaaPoista
 4. Seepiakuvia seuraa varmasti lähitulevaisuudessa lisääkin, kun nyt kerran löysin asetukset sitä varten. Ihan hävettää ajatus että olen vuosia käyttänyt kameraa tietämättä mitä kaikkea namiskoiden takaa löytyykään...

  Monsterikuvia tulossa ehkä jo tämän illan aikana!

  VastaaPoista