tiistai 3. syyskuuta 2013

Kirpparilöytöjä

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna oli joku mystinen teemapäivä siivota nurkat ja pitää pihakirppiksiä pitkin maata. Olin taas ihan pihalla asiasta, mutta onneksi tien varteen oli laitettu mainos!

Hilpetööri-korujen ja pikkuasioiden tekijä möi töitään talonsa pihalla. Olin iloinen että sain ostettua häneltä nämä hiirikorvikset suoraan, ilman välikäsiä. Hänen töitään löytyy netistä osoitteesta:
www.taitomaa.fi/shop/Iiamaia

Pienillä tytöillä oli jalkakäytävällä karkki- ja lelumyyntikoju. Kehuin heille että harvoin olen löytänyt yhtä hyvää tavaraa yhdeltä ja samalta kirpparimyyjältä! Littlespetshop-hahmot 50 senttiä kipale oli vallan kohtuullista. Sain himoitsemani lumikon ja muutaman koiran lisää. Jolie ja Maretti esittelevät hankintoja.

Linnet ja tuikkivasilmäiset otukset. Törkeän söpöjä! Osa oli vielä niin vanhoja että niissä oli magneetit jalkapohjissa. Ne ovat hauska näky kiipeillessään ompelukoneessani.

Mutta parasta oli löytää nukeille uutta, järkevää vaatetta. Tämä mekko käy sekä Pullipin että Blythen kropalle. (Kuvittelenko vai onko Linnet kesän aikana lihonut?)

Tämä oli kuitenkin se kaikkein parhain saalis: moottoripyöräilypuku! Tikkaukset, vuoret, resorit, vetskarit ja kaikki. Vitsit että olin innoissani.Ihan inasen lyhyet lahkeet Pullipille mutta siitä huolimatta kuvailin innoissani varikkotyttö Froggyä uusissa releissään varmaan puolen tunnin ajan.
Nukeille tarjotaan niin paljon kaikkea epäkäytännöllistä ja fantastista, että ilahdun ihan kauheasti arkivaatteita kohdatessani.

4 kommenttia:

 1. Mahtava tuo puku! Itsellä olisi varmaan jäänyt ostamatta, en olisi millään osannut olettaa että Pullip on kuin luotu pitämään sporttivaatteita.

  Vielä kun löytäis tuulipuvunkin. Tai anorakin. ;)

  VastaaPoista
 2. Samaa haaveilen minä. Järkevien ulkovaatteiden etsintä on välillä toivottoman tuntuista.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania nuo LPS-eläimet! Varsinkin tuo lilan(?)sävyinen koira on mieleeni! Tätänykyä yritän itsekin pitää silmät auki jos jostain löytyisi hyväkuntoisia vanhempia LPS-eläimiä... Mutta kaikki löytämäni ovat olleet ihan kuluneiksi leikittyjä. Tosi hyväkuntoisilta nämä näyttävät!

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat täysin virheettömiä. Niillä on varmaan leikitty hyvin vähän tai tosi kauniisti. Samalla myyjällä oli LPS-lintujakin ja vähän harmittaa etten ostanut niitäkin. Olivat aika suloisia.

  VastaaPoista