tiistai 10. syyskuuta 2013

Uusi nukke!

Olen potenut nukkekuumetta jo pidemmän aikaa mutta rahapula on estänyt kaikki hankinnat. Sitten kaivoin kaapin perältä jo aikaa sitten sinne hylätyn, kunnostustarpeessa kiivaasti olevan Resinsoulin Mei-kropan joka on valkoinen, pikkuruinen, siro ja siroudessaan vaikea posettaa. Tykkään kuitenkin kroan estetiikasta kovasti.
Ja kuin tarkoitettuna Hartsilasten foorumille tuli myyntiin valkoinen Resinsoulin Ming-pää jonka onnistuin ostamaan järkevällä hinnalla. Joskus asiat vain napsahtavat kohdalleen.

Tällainen sieltä sitten saapui! Värimätsi on todella hyvä vaikka kroppa on jonkin vuoden vanhempi kuin pää.
Ming on Resinsoulin kentauri ja olen aina ajatellut hankkivani sen itselleni tummana tannina. Voi olle että hankinkin, tai sitten yritän metsästää tälle kombolle valkeat sorkat.

Mingin piirteet ovat tosi kauniit ja päällä valmiiksi ollut Sharan (Fyrd8th) tekemä meikki on herkkä ja kaunis. Muistuttaa aika tavalla firman omaa faceuppia.
Pään mukana saapunut lyhyt punainen peruukki ja meripihkan väriset lasisilmät ovat todella pukevat. Saa nähdä mitä nukke sanoo kun sille tarkoittamani peruukki saapuu ja yritän tuputtaa sille tyylinvaihdosta...

Tästä kuvasta selviää miksi ihan jokainen peruukki ei sovi tälle päälle. Korvissa löytyy. Nämä ovat vielä suuremmat kuin Resinsoul Rongini, Hiiren korvat.
Koska korvat sojottavat taaksepäin, nukke ei myöskään pysty nojaamaan poseeratessaan ihan normaalisti.

Mei-vartalo on niin pieni ja siro, että pää tuntuu välillä jopa hiukan suurelta. Mutta tuo kroppa on ihmeellinen posettaja. Siinä ei ole mitään mikä rajoittaisi liikkeitä vaikka nivelissä ei ole edes tuplajointteja.

Se on niin kaunis <3. Tuntuu jännittävältä kuvata valkoista nukkea pitkästä aikaa.

Peruukin leikkaus on tyylikäs, mutta minun omia silmiäni alkaa kutittaa jollei molemmat silmät ole näkyvissä. Tässä kuvassa näkyy hieman meikin herkkiä pisamia.

Huolestunut poseeraus. Mitä lienee murehtinut? Ehkä nimettömyyttään?

Yksi iso asia mitä tuossa kropassa rakastan on se helppous millä noilla nivelillä yletetään kasvoihin ja pään eri puolille. Läheskään kaikki hartsinuket eivät pysty koskettamaan kasvojaan, saati että saisivat raavittua korvantakusiaan.
Änf, kynsien lakkaus on tosi kulunut. Mutten viitsi laittaa nukelle ripsiä enkä siistiä kroppaa ennenkuin tiedän vähän, mihin värimaailmaan nukke asettuu.

Kädet ylttävät kauniisti pitkin kasvoja, jalat saa vaivatta ristiin ja vyötäröllä on luontevaa sivuliikettä. Siksi poseeraus on elävämpää kuin ryhdikkäämmillä nukeilla. Niin vaikea kuin tuo kroppa muutoin on,  antaa huikea liikkuvuus paljon muuta anteeksi.

 Tässä vaiheessa alan toistaa poseerauksia. Mutta kun se vain on tietyissä asennoissa niin nätti. Tykkään tosi paljon Resinsoulin kasvotaiteesta. Herkkää mutta voimakaspiirteistä. Hahmo voi olla oikeastaan minkä ikäinen hyvänsä.

Ja taas suitaan tukkaa. Jos tuo peruukki jää, pitää hankkia joko pinni tai parturoida hiukkasen otsista.
Vitsit, miten ilmeikäs Mingin pää onkaan! Välillä haikea, välillä rehellisesti hymyilevä ja välillä murjottava kuten tässä.

Tässä herkkä meikki tulee ehkä parhaiten esiin. Taiteilijan kädenjälki on tosi kevyt ja pehmeä. Olen mielissäni että sain juuri hänen maalaamansa pään. Ihan miltä kantilta hyvänsä mietittynä tämä valkoinen Ming tuntuu loisto-ostokselta! Alan ehkä pikkuhiljaa päästä yli kammostani valkoiseen hartsiin.

Kiitos katsomisesta jotka tänne asti jaksoivat. Ehkä nukella on seuraavaan kuvaukseen mennessä jo nimikin valmiina?


8 kommenttia:

 1. Kylläpä on kaunis neito! Värimaailma on nytkin jo täydellinen, meikki ja peruukki sointuvat yhteen niin hyvin. Villapaita ja kaulakoru viimeistelevät lookin täydelliseksi.

  Nukkehan on kuin luotu kuvattavaksi ulkona näin syksyllä. Vau!

  VastaaPoista
 2. Oooo, sieltä tuli kaunis valkoinen pää kehollesi. Onneksi olkoon "perheen yhdistämisestä".

  Kaunis meikki tosiaan. Nukke on ihan sun tyylinen jo valmiiksi :).

  Valkoinen hartsi on iskostunu mun päähän niin kovasti etten osaa valita nukkea normaalimmalla värillä. Samaa varmaan aattelee normaali-ihonväristen harrastajat, vain samoja sävyjä kun tuntuvat tutuilta. Hassua että pullip nukkien ihonväri ei haittaa vaikka olisikin normaali. Hartsinukeissa on ehkä liikaa valinnanvaraa :D.

  VastaaPoista
 3. Hassua, minä en kyllä nähnyt mitään erikoista tuossa pään koossa. Se istuu mun silmään kauniisti kehoon, en mä mitään värieroakaan huomaa. Kaunis nukke :3.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Kivaa jos nuken pää ei vaikuta suurelta. Tuo Mein kroppa on ihan tikku vaikka sillä on ihan tissit ja pyllykin. Ei se mikään lapsen vartalo ole, pikeminkin sellainen tanssijan tai keijun vartalo. Siihen on vaikea löytää vaatteita jotka eivät olisi isoja.

  Tuotahan minä pelkään että kun Ming on jo nyt ihan minun nukkeni näköinen. Välillä tuntuu että kaikilla nukeillani on ihan sama look ja samanlaiset peruukit. Tälle olin ajatellut ihan jotakin muuta, mutta nähtäväksi jää onko nuken tahto minun suunnitelmiani voimakkaampi?

  VastaaPoista
 5. Hauskaa nähdä mihin tämä päätyi ja kiva kuulla että meikki miellyttää vielä uudessakin kodissa. :) Kropan ja pään yhdistelmä on tosiaan omaan silmääni juurikin keiju- tai haltiamainen, vaikka pää on iso, se sopii tuohon mielikuvaan. Toivottavasti uusi peruukki sopii nukelle, nuo korvat ovat tosiaan vähän vaativat peruukin leikkauksen ja mallin suhteen :D

  VastaaPoista
 6. Tuo meikki on niin suloinen. Olen jo tovin halunnut jollekin nukelle sinun maalaamasi nassun ja nyt sekin toteutui.

  VastaaPoista
 7. Onnea uudesta nukesta! Mahtavat korvat hänellä onkin, olen aina pitänyt suippokorvaisista nukeista~ Näkisin mielelläni millainen tästä nukesta kuoriutuisi jos onnistuisit saamaan jostakin sorkat hänelle.

  VastaaPoista
 8. Korvat ovatkin muhkeat. Peruukkien istuvuus on vähän niin ja näin. Sorkat ovat hakusassa...

  VastaaPoista