lauantai 14. syyskuuta 2013

Uuden nuken uusi look

Niin kaunis kuin uuden Mingini punapäinen look olikin, minua vähän häiritsi käyttää nukella samaa lookia kuin edellinen omistaja. Alkuperäinen suunnitelmani kyseiselle nukelle olisi hiukan tällainen.

Eli vähän pastellisemmalla teemalla katsotaan. Mintunvihreät silmät ja peruukkitoimivat aika hyvin ruskeateemaisella meikillä. Koska mikään ei vielä ole päätetty en vielä kiinnittänyt ripsiä enkä vaihtanut kynsilakkoja.

Vähän täytyy vielä miettiä. Nyt kun silmä tottui siihen kuparinväriseen peruukkiin, on tämä pastelli ehkä vähän vaisu? Täytyy pitää silmät auki jos jostain tulisi vastaan Leeken edellisen eventin tummemman vihreitä peruukkeja MSD-kokoisena.


Olen miettinyt että hänen nimensä on näillänäkymin Myrtti.

Vaikka tuo kroppa pystyy mihin hyvänsä nykyisessä löysyydessään, on sen pakko saada pikipäin uudet narut. Koen pienen kuoleman joka kerran kun nukke katkaisee itsensä keskeltä taaksepäin vyötäröstä heittäytyen.

Näiden tunnelmallisten auringonlasku usvaisella järvellä-kuvien piti olla Myrtin nimeämiskuvat. Mutta mitä tapahtui? Myöhästyimme viidellä minuutilla ja aurinko muljahti taivaanrannan taakse silmiemme edessä. Sitten ei ollutkaan enää valoa.

Kamerani ei riittänyt taltioimaan illan värejä ja kauneutta.

Päijänne oli rasvatyyni ja usva alkoi pikkuhiljaa kohota. Oli aivan äänetöntä.

Siinä se sitten oli.

4 kommenttia:

 1. Vau, mikä muodonmuutos o_o Myrtti näyttää jotenkin tosi herkältä nyt. Itse en koe kyseistä peruukkia liian vaisuksi. Ihana nimi muuten tuo Myrtti ^^

  VastaaPoista
 2. Minunkin mielestäni Myrtti näyttää paljon herkemmältä nyt. Mielestäni tämä peruukki sopii oikein hyvin!

  Iltakuvissa Myrtti on oikein edukseen. ^^

  VastaaPoista
 3. Kauniit vedenväriset hiukset uutukaisella tytölläsi. Sopivat upeasti tuohon meikkiin. Myrtti on hauska nimi!

  VastaaPoista
 4. Kivaa että tykkäätte! Tuo peruukki on aivan ihana. Se vaihtaa sävyjään valaistuksen mukaan vaikka on silmin nähden vain kalpean vihreä.

  VastaaPoista