keskiviikko 7. elokuuta 2013

Street muurilla

Teki mieli kuvata jotain koulujen ja opiskelujen alkamiseen liittyvää. Kuvat on otettu Jyväskylän Yliopiston kampusalueella joka on miltei kokonaan kauniista punatiilestä rakennettu. Ajankohta oli vähän huono. Siellä oli paljon opiskelijoita kun lukukausi alkaa pian mutta kesäopiskelijat ovat vielä paikalla. No, muutama kuva jäi saldoksi.

Korostan nyt vielä kerran epäileville tuomaille: Streetin hiuksia ei ole nyrhitty. Tuo on täysin stock look.

Alan saada otetta Streetin kuvaamiseen. Se on nykyään yksi suosikeistani. (Sanon tämän kyllä aina kaikista nukeistani kuvattuani niitä....)

Ykköstyypin kropassa Pullipin pää kiinnittyy ihan pään takareunaan mikä tekee tuon tyypillisen, vähän uhmakkaan ilmeen. Pikkuisissa kesähepenissä näkyvät myös tämän kropan ruuvit jotka myöhemmistä versioista puuttuvat.

Nykyään tuosta kropasta saa asioita ja poseerauksia irti enemmän kuin ennen.

Vaikka ykköstyypin kroppa on epästabiilin tuntuinen, se on hyvä seisoja. Tosin luotin siihen liikaa. Välittömästi tämän kuvan ottamisen jälkeen Street loikkasi suoraan selkä edellä tuon muurin reunan yli maahan muurin taakse. Puolitoista metriä suoraan alaspäin! Sain miltei sydänkohtauksen säikähdyksestä ja lähellä oli etten loikannut samasta kohtaa perään. Järki kuitenkin voitti ja kiersin hieman matalampaan paikkaan loikkaamaan alas. Onneksi nurmikko oli pehmoista eikä Street lyönyt kasvojaan tai kehoaan itse muurin reunaan. Säikähdyksellä selvittiin!

Kaikki hyvin. Vain kuvausinspiraatio kärsi kolhun. Tuli taas sellainen olo että kuvaan jatkossa nukkejani vain pehmustetuissa sisätiloissa.

2 kommenttia:

  1. Vau! Tosi upeita kuvia! :3 Itse olen miettinyt vanhemman bydytyypin omaavaa nukkea, halvempia kun ovat... Pelkään vain että vanhemmat menevöt helpommin rikki *o*

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa ainakin tuo ykköstyypin kroppa hakkaa uusimman, nelostyypin kropan mennen tullen. Kakkostyypin kroppa voi mennä rikki helpoiten, mutta se on myös kaunein.
    Varovaisella pitäjällä nuket säilyvät ehjänä varmasti, kun minäkin, joka sentään reissaan niiden kanssa jatkuvasti ja kuvaan aina ulkona saan ne pidettyä hyvin kunnossa.

    VastaaPoista