sunnuntai 18. elokuuta 2013

Ihana Frankie

Nämä kuvat otin jo viime viikolla mutta olen ollut niin flunssainen että ovat jääneet julkaisematta. Silloin paistoi vielä aurinko...

Juhuuu! Kyseessä on siis Monster High Frankien Roller Maze-versio.


Tällä Frankien versiolla on herkullinen mintunvihreä iho joka valitettavasti ei ulkokuvissa tule kovin hyvin näkyviin. Huulet jotka myös ovat vihreät saimme sentään esiin.

Kukkuu!

Keskellä pihaa seisoi kuorma-auton lavalla merikontti joka tarjosi mukavasti kasvojen korkeudella olevan kuvauspaikan meille.

Frankiella on muatavalkoiset hiukset joissa on hiukan vihreätä korostusvärinä. Valkoinen taittaa tietyissä valoissa laventeliin ja on tosi kaunis. Mutta kamera ei tahtonut saada liiloja sävyjä tallennettua. Sääli.Arpinen kaunotar <3. Tässä varjossa otetussa kuvassa hiusten oikea sävy erottuu ehkä parhaiten.

Lentosuukkoja kaikille kuvat loppuun asti katsoneille!

3 kommenttia:

 1. On kyllä suloinen tyttö :3. Jotenkin tuntuu että tämä tyttö on aikuisemman oloinen. "Hei, mä tiedän mitä teen" 8:ssa kuvassa, tyttö on selvästi kovis :D. Hienot eriväriset silmät. Tykkään paljon kuvaustaustoista, saa aina miettiä mikä tuo on. Pidä uniikista tyylistäsi kiinni :).

  VastaaPoista
 2. Heh heh, uniikkeja taustoja kyllä riittää. Joskus pitää vain vähän nähdä vaivaa jotta niistä löytäisi jotakin jos nyt ei edes viehättävää niin ainakin sellaista mikä ei sotkisi nukkeja. Kivaa että tykkäsit!

  VastaaPoista
 3. Oi, en ole huomannutkaan aiemmin että tällä Frankiella on mintunvärinen iho! Se on varmasti hienon näköinen luonnossa.

  Kukkuu!-kuva on paras~ Tykkään kanssa noista rouheammista taustoista, tulee mieleen että Frankie onkin robotti eikä re-animoitu ruumis. ;-)

  VastaaPoista