tiistai 20. elokuuta 2013

Alisan aamuhetki

Sitten eräänä aamuna ei ollutkaan harmaata ja sateista!

Piti ottaa vain yksi kuva PullipSuomen kesäkuvaushaasteeseen, mutta Valo oli niin nätti ja Alisa herttainen että kuvia tulikin muutama enemmän kuin olisi tarvittu.


 


7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ^_^ Haluisitko kenties lukee mun juhliksen? :3

  demisdollblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kuvia Alisasta! Kaikki kuvat on niin onnistuneita etten osaa valita suosikkia. Voi kun itsekin jaksaisin ottaa ulkokuvia.

  VastaaPoista
 3. Awws, Alisa on nii sulonen♥

  iidakki.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kotoko: Ulos vain! Nämäkin kuvat (ja edelliset) on otettu ehkä 8 metriä ulko-ovestamme enkä ole päässyt edes tontin ulkopuolelle. Meillä on niin kämy valo sisällä että kesälläkään on turha haaveilla muista kuin salamakuvista.
  Mutta Alisa on ihana. Haaveilen toisesta Azonesta<3. En vain ole vielä päättänyt jatkanko koulupukulinjaa vai hankinko nyt sen kaihoamani kermakakkumekkoprinsessan? No, niin kauan kuin ei ole rahaa ehtii muuttaa mieltään moneen kertaan.

  VastaaPoista
 5. Alisa~ <3 Söpönä kuten aina ^.^ Itseäni on nyt alkanut kiinnostaa lyhyillä hiuksilla varustettu nukke. Azone vaan tuppaa tekemään enemmän noita pitkähiuksisia tyttöjä :/

  VastaaPoista
 6. Ihanaa maalaismaisemaa! Itse jos asuisin maalla,kuvaisin varmaan koko ajan nukkeja,koska siellä uskaltaa kuvata toisin kuin keskellä kaupunkia :D

  VastaaPoista
 7. Alisa on ihastuttava! Tykkäsin erikoisesti tuosta ekasta kuvasta, jossa on ikäänkuin parvekkeen kaide mitä vasten nojailla, mutta kaikki kuvat olivat taas onnistuneita ja toivat Alisan hyvin esille.

  VastaaPoista