torstai 13. joulukuuta 2012

Kirje Joulupukille

Rakas Joulupukki!
Tiedän hyvin, että nyt alkaa olla myöhäistä tilata joulua varten yhtään mitään. Tiedän myös että toivon vaikeasti hankittavia ja hyvin kalliita asioita. Ajattelin kuitenkin kasata pientä toivomuslistaa, ihan vain kaiken varalta. Voin osallistua hankintoihin itsekin, kunhan joulun taioillasi lupaat varmistaa että muilta mailta vierahilta saapuvat paketit pääsevät turvallisesti perille. Vaikka sitten aikapäivät joulun jälkeen!


Kaikki alkoi tästä kirjasta. Olen kitsastellut enkä ole saanut sitä tilattua vaikka kirjan julkaisemisesta alkaa olla vuosi. Nyt kun sitä lähdin itselleni tilaamaan, oli se, ylläripylläri lopussa Plasticpopilta. Pääsi ruma sana kun kävi ilmi sen olevan vähissä muualtakin. Ebayssä myytiin paria. Toinen oli järkihintainen tähitieteellisillä postikuluilla, toinen törkeän kallis ilman postikuluja.
Mutta olihan se Junie Moonilla. Ja minun on pitkään tehnyt mieli tilata siitä kaupasta jotakin. Eikä ollut edes kallis, joskaan en katsonut vielä potikuluja.
(Sivuhuomautuksena jos joku ei vielä tiedä, niin Junie Moon on Blythe-nukkejen myyntiin erikoistunut myymälä Tokiossa. Kuuluisa lajissaan ja Blythe-harrastajille himoittu käymiskohde)

Mutta mutta. Kun Junie Moonilta kerran tilaisi, saisi tilattua Blythenkin samaan syssyyn. Minähän en ole vielä ikinä ostanut uutta Blytheä vaan molemmat tyttöni ovat käytettyjä. Ja NYT seuraa Kriisin paikka. Ison kriisin vieläpä. Ison ja kalliin kriisin.
Olivat meinaan julkaisseet tämän:

Ayanami Rei Blythenä.
Sinitukkaiset nuket ovat olleet heikkouteni jo aikoja ja polkkatukka on minusta Blythellä pukevin. Erikoisväriset silmät ja kaikki... Katselin vuosia Pullip-Reitä sillä silmällä mutta lopulta koin sen liian huulettomaksi ja kalpeaksi omaan makuuni. Tämä on vielä hienompi.
Siis en ole ikinä nähnyt jaksoakaan enkä lukenut kirjaakaan Neon Genesis Evangelionista, en tiedä hahmoista mitään eikä sarja sinällään merkitse minulle mitään. Mutta Rein hahmo valkeine pukuineen ja hiuksineen on upea.
Limitedinä erikoismallina Blythe-Rei on tietenkin ruokottoman kallis. Puolet muita Junie Moonilla myytäviä Blythejä arvokkaampi. Enkä edes tiedä tahdonko nukkea jolla on tuollainen hahmo jo olemassa? Mutta on tuo upea!
Eli tästä tuli isompi dilemma kuin kirjaa etsiessä osasin arvatakaan.

Alunperin ajattelin tilaavani vähän erilaisen nuken itselleni joululahjaksi.

Sashojen jänishahmoinen nunna on ihastuttanut minua ilmestymisestään lähtien. Pidän kovasti uskontoteemaisista nukeista ja Sashojen kasvojen maalaus ja vaatteet ovat todella taidokkaan näköiset. Nunna sopisi joulunukeksi oikein hyvin.S-636 Aug 2012 - Sasha - Nuna 
Sasha-parat saavat aina väistää ostoslistaltani jokun akuutimman tieltä. Pelkään että niin käy nytkin. En ole vielä päättänyt onko näidenkin nukkejen kohdalla niin, että tykkään mieluummin katsella kuin omistaa?

Tatalle pitäisi tehdä vaatetilausta. Iza ja Bea olisivat kiireimmän kaupalla uusien vaatteiden tarpeessa, mutta pelkään tilata koska epäilen firman vaatteiden olevan slim mineille liian väljiä. Ainakin firman esimerkkeinä käyttämät msd-nuket ovat niitä rotevampia.
Joka tapauksessa Bea tarvitsisi joko kokonaisen koulupuvun tai siistin kauluspaidan ja neuleliivin.


NO:VST007 V-WR
Izalle riittäisi mikä hyvänsä sen paljaan pinnan piiloon saava, mutta motskaritakki voisi olla aika asenteellinen...


NO:MLD077 Rock heart 

Eikä siinä vielä kaikki. Pelkään että Pullip Harley Quinn muuttuu jonakin päivänä pakkohankinnaksi... Sillä on juuri sellainen hymy mikä sitä tietää!
P-064 Oct 2012 - Pullip NYCC Harley Quinn
Mikähän siinä on ettei ostoslista lyhene koskaan vaikka mitä tekee?
Eli tällaista tällä kertaa Joulupukki. Ymmärrän hyvin tuskastuneen ilmeesi. Olivatko muidenkin nukkeharrastajien toivomuslistat yhtä pitkiä?

4 kommenttia:

 1. Kannatan tuon Rei Ayanami-Blythen ostamista! *___* Kyllä tuon eteen kannattaa muita ostoksia lykätä.Ehkä paras Blythe-julkaisu mitä olen koskaan nähnyt~
  Jos hahmo kiinnostaa niin voithan tutustua Neon Genesis Evangelioniin, uskon että voisit pitää siitä. :3 Rei on minusta paras hahmo koko sarjassa.

  Vaikka täytyy kyllä myöntää että nuo muutkin ostossuunnitelmasi ovat hienoja~
  Jaan näkemyksesi uskonnollisista nukeista, Pullip Sacralita olisi tosi hieno lisä kokoelmaan. :3 Harmi kun näin kyseistä nukkea myynnissä Huuto.netissä, mutta se oli kustomoitu. Ei kannattaisi kustomoida, kun itse olisin ostanut Sacralitan saman tien jos olisi ollut stock!

  Izalle tuo nahkatakki olisi kyllä niin nam~ :3

  Toivomuslistathan on aina pitkiä, mutta toisaalta olen päättänyt iloita nykyisistä nukkeihin ainakin niin kauan kuin Ringdollin Frankenstein julkaistaan ensi vuoden puolella.

  Yksi ylläri-pullip-perheläinen taitaa tosin olla tulossa tänne jouluksi, regards, Joulupukki. :-D

  Tykkään muuten hirveästi lukea tällaisia toive-postausjuttuja~ <3

  VastaaPoista
 2. Kivaa että joku muukin tykkää lukea ostosuunnitelmista. Itsekin tykkään katsella, mitä muut ovat aikeissa hankkia tai mistä haaveilevat.
  Pitäisi tutustua tuohon Neon Genesin Evangelioniin. ostin Anime-lehden missä sitä sarjaa kuvattiin, mutta en oikeastaan tullut hullua hurskaammaksi siitä mistä aloittaa.

  VastaaPoista
 3. Minulla olisi yksi kysymys.

  Katselin Junie Moonilla Neo Blythe University Of Lovea. Olisi kivaa saada se kesällä vaikka synttärilahjaksi, mutta en oikein ymmärrä tuota että jos se maksaa ¥14490 niin paljonko se euroina maksaisi?


  _______________________________________

  Monstrodoll.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Saat sen helposti selville millä hyvänsä valuuttalaskurilla. Pistät alkusummaksi jenit ja käännät ne euroiksi. Tsaun eli Iltalehden valuuttalaskurin mukaan 14490 tekee 132 euroa ja vähän senttejä päälle. Nuo laskurit laskevat aina sen hetkisen kurssin mukaan.
  Univerity of Love on muuten tosi herkullinen Blythe!

  VastaaPoista