lauantai 22. joulukuuta 2012

Jouluennakko

Minä sain omat joululahjani jo 20.12. Silloin saapui kaksi eräänä alkuviikon yönä tekemääni heräteostosta. Posti todella ylitti itsensä toimittamalla molemmat perille jouluruuhkasta huolimatta minimiajassa. Niinpä viime yönä, jouluvalmistelujen hiljennyttyä pitiottaa muutama valokuva.

Ostin siis vampyyritytölleni Izabellalle uuden Dollzonen kropan. Kroppa ei ollut kallis mutta ei se kyllä ollut ihan white skinkään. Myyjä varoitti sen olevan hiukan kellastunut mutta ajattelin että niin on liki 4 vuotta vanha pääkin. Mutta on tuo kroppa aika hurjan keltainen. Kun Iza menee pitkään odottamaansa uusintameikkiin, täytyy yrittää kehoakin vaalentaa.
No, hintaansa nähden kroppa on jämäkkä, nätti ja tarkoituksenmukainen joten en ole pettynyt. En ole ikinä taistellut niin ankarasti päätä kiinnittäessäni! S-koukkuun kulkee kaksi järeätä kumpparilenkkiä joten ei ihme että keho posettaa kuin sotilas.

Koska Izan edellinen kroppa harrasti vain eroottisia lojumisasentoja, on kivaa vaihtelua että nukke paitsi seisoo, myös kannattelee itse käsiään.
Kimono on toinen joulun pikaostoksista.

Myönnämme suoraan. Se kohta japanilaisesta käsityökulttuurista on tullut huonosti opiskeltua missä kerrottiin, miten kimono ääliömäisine hihoineen sidotaan.Lopputulos ei ole mikään elegantti.

Hempeä sakurannuppujen värinen kimono ei ehkä muutenkaan ole mikään punapään vaate, mutta sopivasti vaatteeton kroppa oli parahultaisesti tarjolla.

Jos tahtoisin lahjoittaa sinulle planeetan, ottaisitko sen vastaan?

Joskus tuntuu että tämä lasikuula esiintyy kuvissa useammin kuin yksikään nukkeni... Mutta kun se on niin kaunis.

Joululahjaksi kerron teille yhden kuvaussalaisuuden! Läheskään aina hartsinuket eivät oikeasti pysy siinä asennossa kuin ne näyttävät olevan. Tämä hienostunut polvistuminen on toteutettu niin, että nukke istuu kameran säilytyspussin ja appelsiinin päällä.

Ja jumalatar loi heinäsirkan... öh ei kun hevosen. Ponin irvikuva.

Tämä kuva taas on toteutettu ilman mitään trikkiä. On äärimmäisen vaikea temppu saada nukke seisomaan itse, tukea vailla ja kannattelemaan esinettä ojennetuilla käsillään. Mutta tälle kropalle vaikein temppu oli saada heinäsirkka pysymään neljällä jalalla.

Madame Butterfly-poseeraus. Kaunista ja puhdaslinjaista joulua kaikille lukijoilleni!

6 kommenttia:

 1. Hieno kimono, ja tuo kuva jossa Iza istuu lasipallo sylissään seiza-istunnassa on minusta paras!
  Haha, "heinäsirkka". X''D

  Pst! Onhan Izalla kimono puettuna tarkoituksella kuolleiden tyyliin, onhan hän vampyyri? Elävät pitävät kimonoa aina vasen puoli oikean päälle aseteltuna. :-)

  VastaaPoista
 2. Iza ja minä olimme täysin tyytyväisiä kun saimme köytettyä kaavun peittämään kehon ja tursuavan aluskaavun. Ei käynyt edes mielessä miettiä nyansseja ;)
  Mutta täytyy myöntää että Iza ehkä kuitenkin kuuluu enemmän kuolleiden kuin elävien maailmaan joten ehkä virhe ei ollut kovin vakava. Tiedätkö mihin ne aluspuvun isot hihat pitäisi tunkea?

  VastaaPoista
 3. Mää aina järkytyn kuinka isoja nää nuket ovatkaan! Monesti kuvista ne näyttää niin kauhian pieniltä! :D


  (Haha, ja mies kommentoi et menisin vaihtoon, jos mää näitä tämmösiä alkaisin kerää. Lienee siis tyytyväinen, et mä kerään "vain" poneja :D)

  VastaaPoista
 4. Heh heh, ja Izakin on vielä aika pieni ja siro nukke. Rotevampi hartsinen setä jaksaisi kenties kannattaa ihan täysikokoisen My Little ponyn kämmenillään?

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulua sulle ja nukeillesi näin jälkikäteen :).

  Onko neidilläsi 60, 62 tai 65cm keho? Pää ainakin näyttää luonnollisen kokoiselta tuohon kehoon.

  Rosaparks: mun mies oli aluksi vähän järkyttynytkin sd kokoisista hartsisista mutta kun pidin pääni kylmänä ja kiinni harrastuksestani, mieskin on alkanut pitämään noista.

  VastaaPoista
 6. Iza on MSD joten sen keho on noin 42-senttinen. Tuo on periaatteessa sama kroppa jolla päätä on myyty, joten ne sopivat hyvin yhteen. Vain värieroa on jokin verran kun ovat eri elämät eläneet vaikka noin samanikäiset muuten ovatkin. Mutta ei se ainakaan talvivalossa häiritse.

  VastaaPoista