torstai 20. heinäkuuta 2017

Uusia nukkeja

Dollchateaun joulueventin tilaukset saapuivat. Juuri sovitussa ajassa ja juuri kun rupesin niitä hiukan kaipailemaan.

Dollchateau on luottofirmojani joiden kanssa saa mitä tilaa ja hienostuneimmatkin muodot on valettu uskomattoman taitavasti. Eikä tarvitse pelätä että hartsissa olisi sävyeroja.

Nyt kerralla tuli iso laatikko ja pieni laatikko mikä nosti Dollchateaun nukkejen pääluvun meillä kolmeen.

Vaaleanpunaista kuplamuovia <3 Isompi muumio.

Pienempi muumio oli hyvin kummallisen muotoinen ja muumiosta törrötti pieni kierteinen piikki? Sekä lähinnä muovihauleja muistuttavat pikisilmät.

Paketista kuoriutui hyvin täräkästi joka suuntaan potkiva siivekäs ja sarvekas ihanuus joka oli paitsi suurempi kuin olin osannut odottaa, myös mahdottoman vaikea posettaa. Enkä tähän hetkeen ole keksinyt miten saisin sille silmät päähän. Hirvittää käsitellä kun toinen on niin siro ja mutkikas.

Kyseessä on siis Dollchateau Lilia joka oli joulun tilaajalahjanukke. 

Pinkin muumion sisältä kuoriutui jokin pitkänpitkä, laihanluiseva ja aika temperamentikkaan näköinen on tämäkin. Tämä henkilö on Dollchateau Alma jonka perään olen haikaillut jo useamman vuoden. Nyt Lilian saaminen inspiroi hankkimaan sen, samoin kuin mahdollisuus saada se erikoisvärissä. Tämä on siis harmaa, joskin sävy on hyvin kevyt.

Molemmat yhdessä. Tässä erottuu nyt sekä väriero että vähän kokoa molemmilta.

Lilialle tarvitaan nyt sekä nimi että värisuunnitelma.

Alman häkellyttävä vartalo. Se on pitkä ja niveliä on hiukan enemmän kuin mitä normaaliin ihmiskehoon on katsottu tarvittavan. Alkuperäinen ajatukseni oli ottaa nuo lisäpalat pois, mutta täytyy nyt katsoa...
Tuo kroppa on pitkäkoipisen lisäksi lanteikas ja hyvin pieni yläkropastaan. Pää ja jalat ovat todella pienet. Murehdin etukäteen kovasti, löytyykö meiltä mitään tälle valmiina.

 Tässä pieni referenssikuva Alman kropan haasteista. Äärimmäisenä oikealla ovat Resinsoulin pikkiriikkisen petitekropan jalat. Seuraava pari oikealle ovat Alman pienet jalat. Valkoiset varpaat kuuluvat Resinsoul Mingille joka on MSD-kokoiseksikin nukeksi pieni ja jolle sillekään ei tahdo löytää kenkiä. Äärimmäisenä vasemmalla ovat Withdoll Cecilyn jalat jotka vastaavasti ovat sirot SD-naiseksi.

Kun kovasti haettiin niin löytyihän meiltä jotakin. SD-pusero, ison MSD-nuken shortsit ja normaalin MSD.n sukkikset.

Mutta on se nätti! Olin kaavaillut ihan toista peruukkia, mutta joutilas tämä kurpitsanvärinenkin on hyrräsilmineen.

Uskomattoman ilmeikäs! Ihan eri näköinen kaikissa kuvissaan. Ajattelin muuten että hänen nimensä olisi Saima Harmaja kuulun runoilijattaren mukaan.

Poseeraa kuin malli... Ja pysyy ohjaisilla rimppakintuillaan hämmästyttävän hyvin seisomassa. Vaikka on tiukkaan stringattu niin aika luikero noin nivelletty keho on. Lienee syynsä sille, miksei luonto ole laittanut polviin palloniveliä.

Vielä yksi kuva. Ilme pehmenee heti kun nuo hurjat silmät jäävät varjoihin.

Olen ihan pöhinöissäni. Siitä on kauan kun minulle viimeksi firmalta tuli hartsia. Ja oli iloinen yllätys että meiltä löytyi kylliksi kaikkea että Saiman sai suoraan kuvausvalmiiksi. Seuraavaksi on ponin vuoro.

3 kommenttia:

 1. Oi joi joi miten ihana tuo Alma (tai siis Saima) onkaan! Ihanaa lukea tällaisia postauksia missä toteutuu monivuotinen haave. Tuo oranssi tyyli on aivan upea, raskiiko sitä muka vaihtaa? :O

  VastaaPoista
 2. Vau, onpa hieno ilmestys tämä Saima! Onneksi olkoon! ^^
  DollChateaun nuket on kyllä ihanan erilaisia. Tykkään heidän nukkejensa estetiikasta paljon.

  VastaaPoista
 3. Ihana harmaja Saima ja kaupanpäällis-potkuponi. <3 Saima Harmaja on muuten minunkin suosikkirunoilijoitani.

  Ihan kuin minullakin olisi ollut se harmaa Soomin pikkutirri nimeltään Saima, samaisesta syystä. ;) Liian monta nukkea välissä, kun en muista enää kunnolla. ;D Mutta onhan se oikein hyvin istuva nimi harmaahipiäiselle suomalaiselle nukelle! :D

  VastaaPoista