keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Talviauringon Lilja

Kelit yrittivät parhaansa mukaan torpata yritykset kuvailla Liljaa ulkosalla, mutta sitkeys palkittiin.

Se tietty päivä oli keliltään lähinnä suurenmoinen.

Ainakin jos sattuu tykkäämään kirkkaasta vastavalosta. Olimme Liljan kanssa jäällä aamukahdeksan pintaan työmatkan varrella ja jo silloin aurinko oli korkealla.

Tässä kelissä tarvitaan suuret suojakertoimet. Ole Lilja varovainen!

Olisimme halunneet lähteä jäätietä pidemmällekin ja motivaatio kääntyä takaisin työmatkalle ei ollut suurensuuri...

Jos oli aamun valo julma ja kova niin iltapäivällä Riihivuoren laella se vasta jyrkät varjot heittikin!

Kuten kuvien maisemasta näkyy, ei täällä ole enää kummoisesti lunta missään. Oli ihan viimeiset hetket saada kuvattua Liljaa lumisissa maisemissa.

Jos nyt ei ollut kummoisesti lunta niin ei ollut kyllä ihmisiäkään. Olimme Liljan kanssa laskettelukeskuksessa käytännössä kahdestaan.

Varjossa.

Lilja lähti alkuviikosta kohti uusia seikkailuita. Minulla on vielä yksi kuvasarja odottamassa retkistä Liljan kanssa. Yritän saada senkin esille ensimmäisen tilaisuuden tullen.

5 kommenttia:

 1. Lilja on kyllä aivan ihana neitonen!❤

  VastaaPoista
 2. Lilja on kyllä aivan ihana neitonen!❤

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia sait Liljasta! Etenkin tuo ensimmäinen kuva on todella kaunis. Pidän kovasti Liljan asukokonaisuudesta näissä kuvissa ja tuo peruukki sopii loistavasti!

  Meilläpäin ei enää lunta olekaan, joten hyvä että Lilja pääsi vielä lumisiin tunnelmiinkin. Jännää, pian Lilja onkin täällä meillä! ^3^

  VastaaPoista
 4. Liljan visiittiaika kului todella nopeasti! Jälkikäteen harmittaa ettei kelejä ollut enempää. Reissunukkea ei tohdi vielä ulos yhtä kamaliin keleihin missä omiani kuvaan :)

  VastaaPoista
 5. Tuo vihertävä peruukki on kyllä mahtava! Ajattelin että musta olisi Liljan väri, mutta tuo tukka on kyllä yliveto. :P

  VastaaPoista