lauantai 11. maaliskuuta 2017

Matkanukke Lilja saapuu

Ehei. En suinkaan ole hylännyt blogiani. Mutta massiiviset vaikeudet sen kanssa jatkuvat ja olen todella käärmeissäni mikä vaikuttaa motivaatioon päivittää tänne mitään. Paljon olisi rästissä mutta nähtäväksi jää, saanko niitä ikinä nettiin asti ja jos saan, mitä seuraavaksi katoaa?

No mutta. Jotakin jännää tapahtui ja Pullip Suomen seniorinukkeilijoiden matkanukke Lilja ilmestyi meillä käymään.

Lilja, virallisemmin Pullip Yuri on hahmoltaan vaihto-oppilas joka kiertää pitkin Suomea eri perheissä ja tutustuu sekä seudun nähtävyyksiin että Suomen kulttuuriin ylipäätään.

Pullip Yuri valittiin yhdessä reissunukeksi kaikkia viehättävän, neutraalin ulkomuodon suhteen. Kaikki kierrokseen osallistuvat harrastajat lisäävät sille matkatavaraa ja kun matka on tehty, nukke tavaroineen arvotaan kaikkien matkassa mukana olleiden kesken.

Vaikka olin yksi ensimmäisistä, laatikko oli jo ihan täysi. Minua kauhistuttaa, millaisen kontin kanssa Lilja matkustaa loppukesästä, retkensä loppuvaiheessa?

Paketissa tulevat pikkutarkat ohjeet joiden mukaan Lilja tavaroineen toivoaksemme kestää matkansa virheettömänä sekä viestejä edellisiltä emänniltä. Paketissa tulee myös lahja edelliseltä emännältä seuraavalle.

Lilja kaikkine tähänastisine kamppeineen. Meiltä lähtiessä lasti on taas hiukkasen suurempi :)
Oikean laidan matkapäiväkirja on tärkeä osa pakettia. Siitä nähdään mitä Lilja on ajatellut ja touhunnut retkensä aikana. Luonnollisesti kaikki dokumentoidaan myös kuvin jotka julkaistaan Pullip Suomen foorumilla.

Olin alkuun ihan kauhuissani saanko varjeltua Liljaa karvoilta ja muulta meillä leijuvalta roskalta, mutta toistaiseksi kaikki on sujunut hienosti. On kuitenkin ihan toisella tavalla stressaavaa käsitellä ja kuljettaa jonkun nukkea joka ei ole oma.

Liljan stock-peruukki on musta ja ajattelin heti että se olisi Liljan väri. Stock-peruukki on kuitenkin raskas ja kampaukseltaan työläs joten etsimme vaihtoehtoista ratkaisua. Baralta lainattu pörrö oli kyllä kiva mutta Lilja toivoi kuitenkin reissunsa tälle osuudelle helppohoitoisempaa ratkaisua. Seuraavissa kuvasarjoissa näette mihin päädyimme.

Lilja on hurjan kaunis nukke ja olen erityisen otettu sen silmistä ja intensiivisestä katseesta.

Bonuskuva:

Viime aikojen kuvausprojektini. Ystäväni koira on pieniin päin ja odotettava pentue on suuri. Kuvaan säännöllisesti sen masun jotta muualla asuva kasvattajakin näkee tilanteen kehittymisen.

3 kommenttia:

 1. Hauska nähdä sinunkin kuviasi Liljasta! :) Tuskin maltan odottaa, että tyttö saapuu tännekin kyläilemään. :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa seurata tätä matkanukkeprojektia! Tiedän tunteen, minä inhoan lainata ihmisiltä tavaroita, pelkään että rikon/hukkaan jotain ja en millään muista palauttaa mitään...

  Kuinkahan iso pentue on kyseessä? 99 hauvaa? 8D

  VastaaPoista
 3. Kotoko: Ei ehkä ihan mutta yli kymmenen luultavimmin mennään. Huh huh! Siinä on sekä narttu että kasvattaja kovilla!

  VastaaPoista