sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Karvalakkikelit

Tällä viikolla keli on ollut sekä kaunis että kylmä.

Rehelliset karvalakkikelit siis. Vaihdoin Lenille ruskeiden silmien kaveriksi punarusehtavan peruukin ja olen aika ihastunut lopputulokseen.

Kun lähdimme ulos oli kirkas auringonpaitse ja ehdin jo miettiä, tekisikö se liian jyrkkiä varjoja ja mistä löytäisin ei ihan suorassa valossa olevan kuvauspöheikön.
Turha huoli. Sillä hetkellä kun sain ensimmäisen kuvan otettua aurinko meni pilveen eikä sen koommin näyttäytynyt.

Lenin ruskea peruukki on viimemmäksi ollut Mion käytössä ja jo silloin huomasin, että näennäisen punaruskean karvan seassa onkin laventelinsävyisiä, violetteja karvoja! Ne tosin näkyvät vain ulkovalaistuksessa.
Ajattelin että harjoitellaan nyt tällä karvaa varistavalla versiolla ja jos tykästyn, hankin Lenille oman, laadukkaamman ruskean pertsan.

Lenillä ei vieläkään ole omaa nimeä. Pahasti vaikuttaa että se saattaa jäädäkin Leniksi vaikka en siitä nimestä pidäkään. Mutta yritykset käyttää muita nimiä eivät ole olleet tuloksellisia. Mikään keksimäni ei ole tarttunut käyttöön.

Onneksi toinen on niin söpö ettei oikeastaan haittaa ettei sillä ole nimeä eikä niitä kunnollisia talvivaatteitakaan. Odottamani kimppa ei ole edennyt mihinkään ja joudun luultavasti itse tilaamaan sen mitä tarvitsen. Kalliimmaksi se tietty niin tulee, mutta ainakaan ei tarvitse odotella ehkä turhaan.

Olen yrittänyt nyt varta vasten olla rahankäytön suhteen tiukkana. Pari nukkekirjaa on työn alla mutta muuten ei haittaisi yhtään ettei tähän alkuvuoteen tulisi ylimääräisiä kulueriä. Joten voi olla että Len saa pärjätä näillä vaatteillaan ensi talveen.

On se vaan soma <3 Toisaalta tahtoisin sille uudet kasvomaalaukset, toisaalta en tahtoisi muuttaa siitä nykyiseltään yhtään mitään. Eli sama tilanne kuin Yukin kanssa. Toisaalta nyt kun niitä on kaksi, saattaisi olla että ehkä toisen hennoisi kustomoida persoonallisemmaksi...

En osaa vieläkään posettaa Leniä luontevasti. Kenkien vaihto auttoi seisomiseen mutta yhä tuntuu, etteivät asennot ole sen enempää luontevia kuin pojalle sopiviakaan. Lisää harjoittelua tarvitaan. Talvella jo vaatekerrokset tekevät hommasta jäykkää.

Bonuskuva:
Ne tuijottavat avoimen pahenksuvasti.

2 kommenttia:

  1. Len on supersuloinen karvalakki päässään!❤

    VastaaPoista
  2. Ihana Len ja ihana karvalakki! ^^ ♥
    Tuijottavatkohan hepat kateuttaan karvalakista? :o

    VastaaPoista