sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Omenankukkamiitti Jyväskylässä


Oma hanamimiittimme pidettiin kirsikkapuiden puutteessa omenankukkien keskellä. Survon kartanon mailla Jyväskylän Kuokkalassa on kaupunkilaisten iloksi istutettuna satoja omenapuita. 

Varoitus! Kuvia on jälleen PALJON.

 Miitin vaikuttava nukkekokoelma. Ihmisosallistujia ei ollut kovin montaa, mutta nukkeja senkin edestä! Saimme myös vieraiksi ystäviä Joensuusta asti. Olipa todella mukavaa päästä juttelemaan ja hieromaan kauppoja pitkästä aikaa!

Yukia ryhmätilanne näyttää ahdistavan hyvinkin pahasti... Se näyttää siltä kun alkaisi hyperventiloida tai ryntäisi karkuun. Perusluonne vai sosiaalisten tilanteiden pelkoa?

Ihastuttavat pikkuiset Mini Dollfie Dreamit <3 Tällainen on kyllä pakko saada jossakin vaiheessa.

Neemoja, alpakoita ja yksi Ruruko. Oli kiehtovaa päästä vertaamaan Rurukoa Azoneihin. Niillä on sama vartalo, vain pää on erilainen. Rurukolla on soma pyöreä nenä, kunnolliset posket ja huulet kun taas Azoneilla ei ole silmien alla oikein mitään.

Isoa vinyyliä ja hiukkasen hartsia. Minua niin harmitti ettei nukeillani ollut kimonoita käytettäväksi kukkaisjuhlassa. Ehkä ensi keväänä?

Hiukan lisää hartsia ja pikkuisen lisää pehmeitä muoveja. Nicola näyttää ihan yhtä kiusaantuneelta kuin Yukikin. Mikä nukkejani oikein vaivaa?

Miitin pienintä porukkaa.

Millyn kaunokaisia. Tuo shamppanjanvärinen korsettileninki Blythellä on mielettömän hieno.

Omenatarhan opaste ja lajikkeet. Omenapuita on siis 564!

Koska valkoisia omenankukkia saa kuvata kotinurkissakin, en juuri tällä kertaa uhrannut niille aikaa. Sitäpaitsi niiden kukinta alkoi olla jo ohimennyttä.

 Mutta ne muut... Herran tähden noita vaaleanpunakukkaisia puita! Ihan kuin ei oltaisi Suomessa ensinkään. Kukkapaljous oli niin huikea että oli vaikea uskoa sitä todelliseksi. Värikin toi mieleen ennemmin tekokukat.

Harmittaa kovasti että juuri tästä nimenomaisesta puusta puuttui lajiketunnus. Tahtoisin enemmän kuin mielelläni omaankin pihaan tällaisen ihanuuden.

Näitä keskenään liki identtisiä kukkakuvia tuli otettua PALJON. Ei mahtanut minkään, puu vain oli niin ihastuttava.

Yukin asu ja silmät sopivat tilanteeseen mainiosti. Dollfie Dreameilla harvemmin käytetään tavallisia lasisilmiä, mutta tahdoin tällä kertaa paitsi pupillit, myös pinkit silmät eikä talossa ollut muuta tarjolla.

Tämän puun kukat olivat voimakkaan pinkit ja tuoksuvat. En olisi ensivilkaisulla uskonut tätäkin omenaksi.

Millyn vaaleanpunainen ihanuus samassa puussa.

Viereinen puu ja hiukan eri lajike.

Isot Azonet lähikuvissa jälleen. Mitä enemmän näitä pääsen näkemään, sitä ihastuneempi olen.

Odotan kovasti että Azone julkaisee sellaisen nuken josta pidän sellaisenaan. Tai toisen version Utenasta... (Ja lehmät lentävät)
Isoja Azoneita liikkuu tosi niukasti käytettyinä joten todennäköisyys että saan Utenan sopivaan hintaan ei ole suuren suuri. Mutta koska nämä vakiomallitkin ovat mielettömän nättejä, ei oikeastaan haittaa.

Tämän omenapuun lehdet ovat punakirjavat! Koko puun yleisilme on hyvin tumma. Se oli kuin tehty Alisan asun taustaksi.

Miitissä oli proppeina kaksi eri kokoista keinua. Mitä huippupalvelua! Otin vaikka miten monta kuvaa ja yksikään ei onnistunut kovin hyvin. 

Nicolalla on uusi mekko ja pusero. Vielä kun löytyisi sopivat kengät. Sovitin sille miitissä paria myyntikenkää, mutta ei niissäkään ollut oikein oikeata kokoa. Masentavaa.

Nicola näyttää vähän siltä kuin karttelisi muiden seuraa tahallaan. 

Millyn Blythekaunotar keinuu paljon luontevammin.

Kiitos katselusta kuka tänne asti jaksoi. Yritetään seuraavan kerran olla kohtuullisempia.

5 kommenttia:

 1. Voi että, miten ihania nuo omenankukat ovat! Ja ihana tuo keinuproppi :3 Miittikuvia ei koskaan voi olla liikaa ^^

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, kukkaset ja pinkki tytteli sopii keskenään niin nätisti samaan kuvaan! :D Hauska nähdä DD:llä tuommoiset lasiset perinteisesti BJD:lle menevät silmät, ne sopii yllättävän hyvin vaikka onkin hieman erilaiset kun mihin silmä on tottunut.

  Minkä kokoiset jalat on Nicolalla? Onko se joku vanhempi Volksin MSD?

  VastaaPoista
 3. Mukavaa että miittikuvia jaksetaan vielä katsella! Keinuproppi oli aivan upea! Harmitti ihan täysillä kun tajusin useimpien kuvien epäonnistuneen.
  Xaya: Nicola on iänkaikkisen vanha Volksin Mika. Sen jalka on vähän leveä ja korkearintainen, oikea pullajalka :)Pitää yrittää haeskella lutsin tai muun vähän isompia MSD.itä myyvän firman patiineja. Meillä kaikilla muilla on minijalat ja olen tähän asti yrittänyt etsiä niille sopivia kenkiä, joten kaikki täällä on liian pientä.

  Tavalliset silmät toimivat Dollfie Dreameilla aika kivasti. Tykkään itse siitä että silmässä on pupilli. Moni DD.iden oma silmämalli on levoton kun kuvio kieppuu eikä mustuaista ole ensinkään.

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita nuo kukkakuvat, Yuki näyttää ihanalta vaaleanpunaisen ympäröimänä. Pupilliset silmät on mainiot, minäkin pidän eniten nukeista joilla on selkeä katse. :P

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, ja oli tosi kiva miitti! :) Kunhan saan kuvat koneelle, pistän omaankin blogiin ja foorumille kuvia.

  VastaaPoista